Kristal Elma'dan 21 ödülle döndü!

26. Kristal Elma Festivali’nde dijital ve yeni medya alanlarında en çok ödül alan tam hizmet reklam ajansı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kristal Elma'dan 21 ödülle döndü!

Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen 26. Kristal Elma Festivali’nde dijital ve yeni medya alanlarında en çok ödül alan, tam hizmet reklam ajansı Manajans J. Walter Thompson oldu. 



Manajans CEO’su Tuğbay Bilbay “Reklam, uzun süre önce marka söylemlerinin komikliklere asılı olduğu tek yönlü anlatım mecralarını terk etti. Bu gerçeğe uygun iş yaptığımız, bununla markalarımıza pazar payı ajansımıza da ödül kazandırdığımız için mutlu ve gururluyum. Dünyanın ve Türkiye’nin en eski ajansıyız, aldığımız ödüller sektördeki öncülüğümüzün ispatıdır” dedi.



Manajans, Rexona “Survivor”- “Who Does More?”, TEB “KOBİ Bankacılığı – Fabrika”, Unilever “Axe-Sessiz Vitrin”, Gnctrkcll- “İmaj”, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Sponsorluğu “Efsane Olursun” ve 1890 - “Fabrika Ayarlarına Dön” gibi kitleler tarafından oldukça ilgi görmüş çalışmalarla, 8 “Kristal”, 9 “Gümüş” ve 4 ”Bronz” ödül alarak 21 ödülle festivale damga vurdu.



Manajans J. Walter Thompson CEO’su Tuğbay Bilbay, ödüllerin kendilerini teşvik ettiğini ve gurur verici olduğunu söyledi ve “Manajans J. Walter Thompson Türkiye olarak aldığımız ödüller sayesinde çok iyi bir yıl geçiriyoruz. Geride bıraktığımız dönemde MMA Smarties’te hem Global’de hem de EMEA bölgesinde daha önce hiçbir Türk ajansın almadığı ödülleri aldık. Bunların çoğunu yeni medya ve mobil dünya için yaptığımız işlerle kazandık. Kısa bir süre önce New York Adweek’te Isaac Project ödülünü aldık, ardından da geçtiğimiz hafta toplam 21 ödül ile Kristal Elma’yı oldukça iyi bir skorla bitirdik. Bir pazarlama problemini öncü fikirlerle çözme felsefemiz ve yeni mecraları entegre kullanabilme yetimiz sayesinde markalarımızı yeni dünyanın gerçeklerine uygun mecralarda var edebiliyoruz. Bununla birlikte tüketicilerin markalarımızın sunduğu yeni alanlarda iyi vakit geçirmesini sağlayabiliyoruz. Reklam, uzun süre önce marka söylemlerinin komikliklere asılı olduğu tek yönlü anlatım mecralarını terk etti. Bu gerçeğe uygun iş yaptığımız, bununla markalarımıza pazar payı ajansımıza ödül kazandırdığımız için mutlu ve gururluyum. Tüm çalışma arkadaşlarımı ve ödüllerimizi birlikte kazandığımız Unilever, Ülker, TEB, Anadolu Grubu ve Turkcell’deki iş ortaklarımızı kutluyorum" diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin