Kristal Elma'da ödül heyecanı başladı! İlk ödüller sahiplerini buldu!

Reklamcılık sektörünün önemli ödülleri sahiplerini bulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kristal Elma'da ödül heyecanı başladı! İlk ödüller sahiplerini buldu!

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenen 'Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde ilk ödüller, dün akşam Santralİstanbul'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.



Bu yıl 2 bin 715 reklamın başvurduğu 'Kristal Elma Ödülleri' iki gün arayla farklı kategorilerde veriliyor.



Dün akşam yapılan ilk ödül töreninde, 42 ayrı Kristal Elma'nın sahipleri ödüllerine kavuşurken, Bölge Dalı'nda Grafikir "Sports International" reklamıyla, Medya'da Carat Medya "Coca-Cola" reklamıyla, Dijital'de de C-Section yine "Coca Cola" reklamıyla büyük ödüle layık görüldü.



Ece Üner'in sunuculuğunu yaptığı gecede konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner, "Biz Cannes'dan sonra dünyanın en büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık festivalini yapmışız. Bu da sizler sayesinde, sizlerin katılımı sayesinde oldu. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz geçen yıl 'Yaratıcılığın Davos'unu İstanbul'a getiriyoruz' demiştik. Buraya gelen misafirlerimiz şu anda yurtdışında elçilerimiz olarak konuşmaya başladılar. Bu iş böyle giderse, inşallah İstanbul'u yaratıcılığın Davus'u haline getirebiliriz" şeklinde konuştu. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin