Kovulan sunucuyu köşesine taşıdı: Öküzlüğün mazereti olur mu?

İngiltereli sunucu Jeremy Clarkson, HT Magazin yazarının bugünkü köşesine taşındı.

Google Haberlere Abone ol
Kovulan sunucuyu köşesine taşıdı: Öküzlüğün mazereti olur mu?

İki hafta önce yapımcısını yumruklayan 'Top Gear' isimli otomobil programının sunucusu Jeremy Clarkson'ın BBC'deki işine son verildi.



Habertürk Magazin yazarı Kadir Kaymakçı, Jeremy Clarkson'ı, Emre Belözoğlu'nu, Felipe Melo'yu ve Gökhan Töre'yi bugünkü köşesine taşıdı ve 'Öküzlüğün mazereti olur mu' sorusunu sordu.



Kaymakçı, köşe yazısında okuyucuya 'Siz siz olun işyerinde saçmalamayın' mesajı verdi ve yetenek ve ünün kimseye 'öküzlük' yapma özgürlüğü vermediğini, vermemesi gerektiğini savundu.



İşte, Kaymakçı'nın o yazısı:



'ÖKÜZLÜĞÜN' MAZERETİ OLUR MU?



Bunların yaptıklarına benzer davranışları işyerlerimizde çalışma arkadaşlarımıza, müşterilerimize, rakip firma yöneticilerine ben ya da siz yapsanız n’olurdu acaba?



İngilizler yaklaşık 1 haftadır, BBC'nin 170'ten fazla ülkede yayınlanan, en başarılı programlarından Top Gear'ın yıldızı Jeremy Clarkson'ı konuşuyor.



Programın çekimleri sırasında kendisine getirilen yemeği beğenmediği için ekip arkadaşını yumrukladığı söylenen Clarkson işte atılacak mı atılmayacak mı?



Twitter'da Bring Back Clarkson (Clarkson'u geri getirin) diye etiket açıp 'ele avuca sığmaz' Jeremy'ye destek olan 'fan'larının çokluğu ve şovun yurtdışı satışlarından kanala yılda 50 milyon sterlin (yaklaşık 150 milyon lira) kazandırması BBC'nin kafasını karıştırmış durumda. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin