'Kötü Kedi Şerafettin' filmine renkli gala

5 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmin galası yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Kötü Kedi Şerafettin' filmine renkli gala

5 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan, Bülent Üstün’ün efsanevi karakterinden beyazperdeye aktarılan “Kötü Kedi Şerafettin” filminin galası 3 Şubat Çarşamba akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirildi.

 

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren filmin galasına Şerafettin şarkısı yapan Athena ekibi dışında Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Melisa Sözen, Harun Tekin, Levent Kazak, Dağhan Külegeç, Emre Karayel, Pakize Suda, Serhat Kılıç gibi ünlü isimler katıldı. 

 

Kötü Kedi Şerafettin ekibine renkli  parti

'Kötü Kedi Şerafettin' filmine renkli gala

Kötü Kedi Şerafettin gala gösterimi sonrası, ünlü isimler ve film ekibi, Hayat Bu Kapağın Altında ev sahipliğinde gerçekleşen partide geç saatlere kadar eğlendi. Gecede filmin son jenerik müziğine imzasını atan Athena grubu, filmin özgün müziklerini besteleyen Elec-Trip Records’dan

Kötü Kedi Şerafettin filmi için Hayat Bu Kapağın Altında ev sahipliğinde Mürekkep’te gerçekleşen partiye  filmin seslendirme kadrosundan Demet Evgar, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Gökçe Özyol, Yekta Kopan ve Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Begüm Kütük, Levent Kazak, Serhat Kılıç, Doğukan Manço, Esra Dermancıoğlu, Furkan Andıç, Selen Uçer, Mahir İpek, Umut Kurt, Doğan Duru gibi ünlü isimler katıldı.



 











 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin