Kocaman Ailem dizisinin çekimleri başladı!

atv'nin iddialı dizisi, yakında ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kocaman Ailem dizisinin çekimleri başladı!

atv ekranlarında, yayınlanacak olan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Kocaman Ailem' dizisinin çekimleri başladı. Merakla beklenen dizi, unutulmaya yüz tutan aile kavramını yeniden hayatımıza sokacak. Yayınlandığı iki sezonda seyircisini ekran başına kilitleyen 'Kocamın Ailesi' dizisinin de yapımcısı Mia Yapım Banu Akdeniz imzalı 'Kocaman Ailem', ekranların yeni fenomeni olma iddiasında.



"Kocaman Ailem dizisinden ilk kareler" Galerisine Göz At



‘Kocaman Ailem’, usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde; Levent Ülgen, Emre Karayel, Özge Özder, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Özlem Türkad, Çağrı Çıtanak ve Buse Arslan Akdeniz gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu ise; Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor. Yönetmenliğini Hakan İnan'nın üstlendiği dizide, vicdan muhasebesiyle başlayan bir hikaye ve beraberindeki olaylar zinciriyle yeniden Aile olabilmek anlatılıyor.



Kocaman Ailem dizisinin çekimleri başladı!



Sürükleyici hikaye



Yayınlanacağı tarihten itibaren herkesi ekran başına kilitleyecek olan ‘Kocaman Ailem’'in konusu ise tam anlamıyla heyecan verici.  Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ve bu sebeple ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir'i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi'nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.



Kocaman Ailem dizisinin çekimleri başladı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin