Kıvanç Tatlıtuğ'dan sosyal medyadan yapılan çirkin yoruma tepki!

Başak Dizer Tatlıtuğ'un paylaştığı fotoğrafa gelen çirkin yoruma Kıvanç Tatlıtuğ tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sosyal medyadan yapılan çirkin yoruma tepki!

Star'ın beğenilen dizisi Cesur ve Güzel'in başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafa yapılan yoruma sert tepki gösterdi. Yapılan seviyesiz yoruma tepki gösteren Tatlıtuğ'a, takipçilerinden de destek geldi.



Başak Dizer Tatlıtuğ'un, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'la 2014 yılında çektikleri bir fotoğrafı dün instagram hesabında paylaşmış ve bu fotoğraf da büyük beğeni almıştı. Ancak yapılan kötü bir yoruma sinirlenen Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin paylaşımına bir yorum yaparak, tepki gösterdi. Bu tepki üzerine diğer takipçileri de Tatlıtuğ çiftine destek verdi ve sevgilerini gösterdi.



İşte, Kıvanç Tatlıtuğ'un o yorumu:



"tatkvnc@star_boy900 terbiyesizlik yapma! Once senin "bu sahis" dedigin insanin adi Basak soyadi Tatlitug!!Once bunu bir ogren.senin degil kimsenin haddine dusmez benim evliligimle ilgili yorum yapmak.mutsuzlugunu, kotu kalbini git baska yerlerde bileyle. oglum sen ve senin gibi boyle yorumlar yazan arkadaslar! Siz ne zaman hangi ara bu kadar kotu kalpli insanlar oldunuz?ne kadar saygisiz, ne kadar sevimsiz ne kadar suursuz, ne kadar bos islerle ugrasan bir insansin sen.sana tavsiyem sen de git birini sev,icinde zerre sevgi yoksa da yine sevmeye calis, baktin yok olmuyor sen harbi kotu kalpli bir arkadassin! O zaman tekrar sevmeye calis!..yani anlayacagin insanlara saygizizlik yapip bok atacagina, onlari sevmekten, yaptigi secimlere saygi duymaktan, hayatina ve aile yasantisina verdigi ozene saygi duymaktan vazgecme! Ve bana sakin "elestiriye acik olmuyorsan fotograf koyma gibi aptal aptal yorumlar da yapma" ben istedigim fotografi koyarim! Burasi benim sayfam! Elestiriye herzaman acik oldum AMA benim ailemle ve esimle ilgili soylenen her soze dikkat edilecek!"



Kıvanç Tatlıtuğ'dan sosyal medyadan yapılan çirkin yoruma tepki!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin