Kıvanç Tatlıtuğ: Kendime meydan okuyorum

Başarılı oyuncu, yeni filminin çekimleri için Kaş’a gitmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Tatlıtuğ: Kendime meydan okuyorum

Yeni filminin çekimleri için için Kaş’a gitmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuğuyla ilgili olarak, “Gerçek hayatta kimseye değil, kendime meydan okuyorum.”, dedi.



'Daha iyisini üretmek ve cesur olmak için kendime meydan okuyorum'



Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi Jeans’in yeni Reklam filmi için Victoria Secret’s meleği Megan Williams’la kamera karşısına geçti. Oyunculuğuyla ilgili konuşan Tatlıtuğ, “Daha iyisini üretmek ve cesur olmak için kendime meydan okuyorum. Üretmem için bu duyguyu diri tutmak gerek. Gerçek hayatta ise kimseye meydan okumuyorum” dedi. Oyuncu, partneri Williams’ın oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen iyi iş çıkardığını ve filme büyük katkısı bulunduğunu belirtti.



Sinem Kobal’ı reddettiği iddialarına yanıt



Kendi ismini marka olarak tescil ettirmeye niyeti olmadığını anlatan Tatlıtuğ, “İlerleyen zamanlarda ticaret anlamında sektöre atılmam kadar normal bir şey yok. Ancak tekstil olarak markamı yapayım diye bir merakım yok” şeklinde konuştu. Bir dizi projesi için Sinem Kobal’ı reddettiği iddialarına da cevap veren oyuncu, “Böyle bir şey mümkün değil. Senaryoları okudum ancak kadın ya da erkek oyuncunun ismini hiç konuşmadım” açıklamasını yaptı. (Milliyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin