Kıvanç Kasabalı hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Bir süredir ekrandan uzak kalan oyuncu, yeni sezonda o diziyle izleyici karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Kasabalı hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Kanal D’nin, yapımını Most Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı, Hande Altaylı’nın 'Kahperengi' isimli romanından uyarlanandizisi 'Merhamet'in oyuncu kadrosuna yeni sezonda, oyuncu Kıvanç Kasabalı da katılıyor.



Yeni sezonda birçok sürprizin yer alacağı dizide Kıvanç Kasabalı, 'Sinan' karakterini canlandıracak



Kıvanç Kasabalı daha önce, 'Yaprak Dökümü', 'Samanyolu' ve 'Küçük Kadınlar' gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle adından söz ettirmişti. Irmak’ın (Yasemin Allen) 'karanlık işleri' için kullandığı Sinan, bir güvenlik şirketinin sahibi. Aynı zamanda Sermet’in de arkadaşı olan Sinan’ın Irmak’a olan ilgisi, zaman içerisinde Fırat için tehlikeli olacak. 



Uzun bir arada sonra Merhamet’le dönüyorum



Merhamet’te Sinan karakterini canlandıracak olan oyuncu duygularını, "Bir süredir ara verdiğim oyunculuğa Merhamet dizisiyle dönüyorum. Beni çok heyecanlandıran bu projeyi geçen yıl severek izliyordum. Kadroya dahil olmamı teklif ettiklerinde memnuniyetle kabul ettim. İlk set günümde de sıcak bir ortamla karşılaştım. Zaten dizinin yönetmeni Çağatay Tosun ile daha öncede tanışmıştım.  Bu beni daha da rahatlattı" sözleriyle dile getirdi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin