Kıraç'ın 'Veliahtım' dediği Gökhan Bölükçü'den ilk albüm!

Türk Pop-Rock müziğinin genç seslerinden Gökhan Bölükçü ‘Senin Gibisi’ adlı ilk albümüyle müzik piyasasına giriş yaptı

Google Haberlere Abone ol
Kıraç'ın 'Veliahtım' dediği Gökhan Bölükçü'den ilk albüm!

İlk klibini ‘Ayrılmam’ adlı duygusal parçasına çeken Bölükçü‘nün, klipte pandomim sanatını kullanması dikkat çekti.Albümde rock müziğin önemli isimlerinden Kıraç ve Bertuğ Cemil de birer düet yer alıyor. 



Geçtiğimiz cuma günü müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alan Gökhan Bölükçü’nün albümü, 2’si düet 5 şarkıdan oluşuyor. Müzik direktörlüğünü Türkiye’nin önde gelen aranjörlerinden Cengiz Köroğlu’nun üstlendiği albümde, birbirinden güzel parçalar yer alıyor. Sözü ve müziği ise İlkay Göçmen’e ait olan ‘Ayrılmam’ şarkısının klip yönetmenliğini ise Dihat Kaya yaptı. Pandomim sanatının kullanıldığı klip kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.



İKİ MÜZİK DEVİ DÜETLERİYLE DESTEK OLDU



Bölükçü' ye albümünde iki büyük sanatçı da düetleriyle destek oldu. Kıraç'la 'Hüzün Sisleri', Bertuğ Cemil'le de 'Elbet Yanarsın' isimli şarkıları birlikte seslendiren Bölükçü' nün albümünde, 'Ayrılmam' isimli  slow ve 'Yirmili Aşklar' isimli de genç kitleleri coşturacak bir şarkı yer alıyor.



BİZDEN SONRA DA BU GELENEĞİ DEVAM ETTİRECEK



Kıraç, 2015 yılında gerçekleştirdiği bir konserindeGökhan Bölükçü’yü sahneye alarak’, ”Zirvenin yükselen yıldızı olacak. Gökhan, çok mücadeleci ve düzgün biri... Umarım uzun yıllar bizimle birlikte yürür... Bizden sonra da  bu geleneği devam ettireceğini düşünüyorum” demişti.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin