KINGS OF CONVENIENCE KONSERİ ERTELENDİ

Bu akşam Babylon’da gerçekleşecek Kings of Convenience konseri, grup elemanlarından Eirik Glambek Bøe’nun sağlık problemleri nedeniyle ertelendi.

Google Haberlere Abone ol
KINGS OF CONVENIENCE KONSERİ ERTELENDİ

12 Nisan (Bugün) tarihinde Garanti Caz Yeşili Nordik Müzik Festivali kapsamında Babylon’da gerçekleşecek Kings of Convenience konseri grup elemanlarından Eirik Glambek Bøe’nun sol gözünde ani gelişen bir sağlık problemi nedeniyle gerçekleşmeyecektir. Bøe şu an Norveç’te hastanede doktor gözetimindedir.


Bu akşam grubun solisti Erlend Oye Babylon’da solo bir konser verecektir. Bugüne Kings of Convenience bileti olan izleyiciler Erlend Oye konserine giriş yapabileceklerdir.


Eirik Glambek Bøe’nun bu akşamüstüne kadar belli olacak sağlık durumu ile ilgili olarak yarın 2 tane Kings of Convenience konseri olma ihtimali vardır. Bu durumda bu akşamki konsere bileti olanlar yarın için kendileri için belirlenmiş olan konsere de giriş yapabileceklerdir.


Yarın akşamki konserlerle ilgili durum gün içinde belli olacak ve kamuoyuna tarafımızdan duyurulacaktır.


12 ve 13 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Kings of Convenience konserlerinin ertelenmesi durumunda yani konserler ileri bir tarihe alındığı takdirde satın alınmış biletler geçerli olacaktır ya da biletini iade etmek isteyenler; eğer biletlerini Biletix üzerinden aldılarsa Biletix’ten, Babylon gişeden aldılarsa Babylon Gişe’den iade işlemlerini yapabileceklerdir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin