Kılıçdaroğlu'ndan Levent Kırca'ya cevap

Basın yayın organlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Levent Kırca ile ilgili soruya şu cevabı verdi...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan Levent Kırca'ya cevap

Basın-yayın organlarının Ankara temsilcileriyle Hilton Oteli’nde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.



Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin,sanatçı Levent Kırca'nın ağır sözleriyle ilgili sorduğu soru üzerine üzerine şunları söyledi:



“Sayın Levent Kırca’nın benimle ilgili söylediği sözleri doğrusunu isterseniz söyleyecek pek fazla bir şey bulamıyorum. Sanatçılarla karşı karşıya gelmek istemem. Dünyanın en tehlikeli işlerinden birisidir. Sanatçıdır, herkesin sanatına saygı duyarız.”



Sanatçı Girişimi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlediği geceye katılan Levent Kırca, Kılıçdaroğlu'nun konuşmak için kendi sırasını kullanmasına ve hemen geceyi terketmesine kızmış, "Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim" diyerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından hakaretvari sözler sarfetmişti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin