Kılıçdaroğlu konuştu, yayın durdu! Canlı yayın kasıtlı olarak mı engellendi?

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında kesilen canlı yayın, Meclis'e taşındı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu konuştu, yayın durdu! Canlı yayın kasıtlı olarak mı engellendi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 22 Temmuz 2014 tarihinde TBMM'de yaptığı grup konuşmasının uydu frekans sinyallerinin kasıtlı olarak canlı yayınının engellendiği iddiası doğru mudur?" diye sordu.



Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:



"22 Temmuz 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptığı grup konuşmasının televizyonlardan canlı yayını kim veya kimlerin talimatlarıyla engellenmeye çalışılmıştır?



22 Temmuz 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptığı grup konuşmasının başladığı saat 13:30 ile 14:30 saatleri arasında televizyon ve radyo yayınlarını olumsuz olarak etkileyecek enerji nakil hatlarında voltaj düşüklüğü, radyo ve televizyon vericileri ayarlarında frekans değişiklikleri gibi hangi gelişmeler cereyan etmiştir?



CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptığı grup konuşmasının TRT tarafından yayınlanmamasının gerekçesi nedir?



2014 yılı içerisinde Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında CHP, MHP, AKP ve BDP siyasi partilerinin grup toplantıları için TRT kanallarından yapılan canlı yayınların her bir siyasi parti bazında süreleri nedir?" (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin