Kibariye o markayla sözleşmesini yeniledi

Ünlü şarkıcı, reklam yüzü olmaya devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Kibariye o markayla sözleşmesini yeniledi

Uludağ İçecek’in sevilen tatları arasında yer alan Uludağ Limonata’nın geçtiğimiz yıl yayınlanan Kibariye’li reklamları oldukça beğenildi. Sevilen sanatçı Kibariye, bu yıl da Uludağ Limonata’nın yeni reklam filmi ile ekranlarda olacak.



Kibariye o markayla sözleşmesini yeniledi



Uludağ Limonata, “Sen de iç, havan değişsin!” sloganı ile devam edecek yeni reklam kampanyası için Türkiye’nin en güçlü kadın vokalleri arasında yer alan Kibariye ile anlaşmasını yeniledi. Samimiyeti ve tükenmeyen enerjisiyle kalplerde taht kuran Kibariye ile kamera karşısına geçen oyuncular ev gezmesi konseptinin çekimlerini gerçek bir misafirlik samimiyetinde gerçekleştirdi.



Sahil ve Ramazan reklam filmleri ile geçen yaz Türkiye’nin havasını değiştiren Kibariye, şimdi de önümüzdeki günlerde yayına girecek 2 litrelik Uludağ Limonata’nın tanıtıldığı ev gezmesi konsepti ile ekranlara gelecek. Uludağ Limonata kampanyasının yüzü olarak kendi orkestrası ile çekimlere katılan Kibariye, yeni reklam filminde de “Sen de iç, havan değişsin!” sloganının hakkını verdi. Kibariye, hem kamera önünde hem de kamera arkasında bol müzikli ve eğlenceli anlarla enerjisini set ekibinden oyunculara kadar herkese yansıttı.



Kibariye o markayla sözleşmesini yeniledi - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin