Kenan Doğulu ve Teoman Vadi Açıkhava'da!

Teoman 2 Ağustos, Kenan Doğulu da 3 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşacaklar.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Doğulu ve Teoman Vadi Açıkhava'da!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, 2 Ağustos Cuma akşamı Türk rock müziğinin başarılı ismi Teoman’ı, 3 Ağustos Cumartesi akşamı da pop müziğinin yıldız ismi Kenan Doğulu'yu ağırlayacak.



Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.



1996’da çıkardığı ve kendi adını taşıyan ilk albümünden bu yana sayısız hit şarkıya imza atan Teoman 2 Ağustos Cuma akşamı 5 bin kişiye coşku dolu bir gece yaşatacak. Türk rock müziğinin sevilen ismi Teoman geçen yıl ‘Koyu Antoloji’ adlı bir albüm çıkarmıştı. Kıymetli işlere imzasını atarken sahnelerden uzak kalmayan rock müziğin yıldızı, Paramparça, Kupa Kızı, Çoban Yıldızı, İstanbul’da Sonbahar gibi unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirecek.



İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.



Temmuz’da Göksel, Athena, MFÖ ve Levent Yüksel’i ağırlayan Vadi Açıkhava, ağustos ayında da serin yaz akşamları vaat ederken, müzik şöleni yaşatacak.



Vadi Açıkhava'da Kenan Doğulu'dan ilk konser



Kenan Doğulu temmuz ayındaki Harbiye konserlerinin ardından, 3 Ağustos Cumartesi akşamı Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı, bu yaz başında açılan İstanbul'un en genç açıkhava sahnesi olan Vadi Açıkhava’da konser verecek.



Kenan Doğulu, sürpriz konukları, en sevilen şarkıları, sahne şovu, alanlarında isim yapmış ünlü müzisyenlerden oluşan orkestrası ve güçlü performansıyla Vadi Açıkhava‘da akıllarda iz bırakacak bir konsere hazırlanıyor. Orman kenarında müzik şöleni sunan Vadi Açıkhava’da seyirciler, Kenan Doğulu canlı performansı ile unutulmaz bir deneyime ortak olacaklar. Kenan Doğulu'nun yüksek enerjisiyle Vadi Açıkhava’da 5 bin kişiye unutulmaz bir akşam yaşatacağı konser saat 21.00'de başlayacak.



Kenan Doğulu Vadi Açıkhava konseriyle ilgili; "İstanbul’da, Rumeli Hisarı, Kuruçeşme Arena gibi unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak yeni bir performans alanına ihtiyaç vardı. Vadi İstanbul bu anlamda çok kıymetli. 3 Ağustos'ta ilk konserimizi gerçekleştireceğiz, bunun heyecanını yaşıyoruz " dedi.



Vadi Açıkhava’da ağustos programı;



3 Ağustos akşamı, muhteşem sahne performansıyla Kenan Doğulu hayranlarıyla buluşacak.



23 Ağustos’ta, halk müziğine getirdiği yeni yorumla büyük ilgi gören Kubat sahne alacak.



24 Ağustos’ta ise sahne, dünya alternatif müzik piyasasının yakından takip ettiği efsane sanatçı Selda Bağcan’ın olacak.



Ağustos programının kapanışını ise 31 Ağustos’ta rock müziğin sevilen grubu mor ve ötesi yapacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin