Kebapçı Selahattin'i darpla suçlanan Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası!

İzmir Çeşme'de Selahattin Aydoğdu'yu darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan teknik direktör Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol
Kebapçı Selahattin'i darpla suçlanan Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Türkiye Futbol Direktörü olarak görev yaptığı dönemde damatları ve iki özel korumasıyla 16 Temmuz 2017'de Çeşme Alaçatı'daki Yüzevler Kebapçısı'na giderek, mekan sahibi Selahattin Aydoğdu'ya saldırdığı, daha sonra garsonların da karıştığı büyük bir kavga yaşandığı iddia edilmişti. Kavga sonrası Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü görevi son bulmuştu.



Söz konusu olaydan sonra kamuoyunda 'Kebapçı Selahattin' olarak anılmaya başlayan Aydoğdu, "Terim sarhoştu, yumruk atmak istedi ancak denk gelmedi, ardından kendisini dövdüm" demişti.



Kavganın ardından Terim hakkında Aydoğdu'ya yönelik ‘basit yaralama' suçundan iddianame hazırlanmıştı. İddianamede bir yıla kadar hapis ya da para cezası istenmişti.



Aydoğdu hakkında da ‘basın yoluyla tehdit ve hakaret' ve ‘kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak' suçundan iki ayrı iddianame hazırlanmıştı.



Terim, Aydoğdu'yu darp ettiği iddiasıyla 'basit yaralama' suçundan açılan davada 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin