'Kazandığım ilk parayla tuz aldım'

Aslıhan Güner, 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Kazandığım ilk parayla tuz aldım'

TRT Türk'ün sevilen programı 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına konuk olan Aslıhan Güner, samimi açıklamalarda bulundu.



'Kazandığım ilk parayla tuz aldım'



'Oyunculuğa 16 yaşında başladım'



İlk Malatya’ya sinema filmi için babamla gitmiştim. Alışığım farklı şehirlerde çekimlere gitmeye. Gittiğim her yere çok kolay uyum sağlayabiliyorum.



'Yıldızlardan Masallar projesine dahil oldum'



Benim hayattan istediğim tek şey yararlı olmak. Deniz Şen ile beraber projeye katkıda bulunmak istedim. Masalları okuyup çocuklara dokunmaya çalışıyoruz eğer bunu yapabildiysem ne mutlu bana. Masalları doğru anlatarak çocuklara doğru yolu gösteriyoruz. Masal güzel bir gelenek.



'İlk kazandığım parayla tuz aldım'



Annem bereket olur dedi, 8 yaşındaydım annemin arkadaşının yanında çalışıyordum, haftalık aldım, anneme dedim ki ne alayım eve gelirken ‘’kızım

tuz al ilk paranla alırsan bereket olur’’ dedi benim hiç unutmayacağım bir anım oldu.



'Sevenlerim adıma bir orman yaptırdı'



152 dikili ağacım var. Sevenlerim yapmış. Birde kütüphane var. Yaptığımız meslek güzel şeylere vesile oluyor.



'Sette tanışıp aşık oldum'



Set aşkları hep olur aslında çünkü hayatta kimseyi görmediğiniz kadar oradaki set arkadaşlarınızı görüyorsunuz elektrikte tutarsa bu kaçınılmaz oluyor. Ben ve Mert büyük konuştuk kesinlikle oyuncuyla evlenmek istemiyorum diyorduk. İstemiyordum ama sonrasında kader, 4 yıldır evliyiz.



'Bebekken reklam teklifleri geliyordu'



O zamanlar çok teklif geliyordu. Beyaz tenli renkli gözlü tombul bir çocuktum dikkat çekiyordum. Babam demiş ki ‘’bu yaşta verirsek kimliği oturmaz ve büyüdüğü zaman psikolojisi bozulabilir’’ ki bence çok doğru karar.



'Yemek programı teklifleri geliyor'



Yemek yapmayı seviyorum ve herkese tattırmaya çalışıyorum. Annem Malatayalı olduğu için bir el lezzeti var ama tabi artık bunu sağlıklı yeme alışkanlığına çevirdim.



'Kazandığım ilk parayla tuz aldım' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin