'Kaza değil, inatlaştık!'

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
'Kaza değil, inatlaştık!'

Sosyal medyada birbirleriyle atışan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.



'Kaza değil, inatlaştık!'



Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, Nişantaşı'nda bir AVM'de bulunan güzellik merkezinden çıkarken objektife takıldı. Çıkışta soruları yanıtlayan Tilki, Karaduman’la güzellik merkezinde şok tedavisi uygulattıklarını söyledi:



“Kendimizi şokladık. Sıcaklık -40’a kadar düşüyor. Soğuk havayı çok seviyorum, kendimi soğuk havalarda, dağlarda koşturan Tilki gibi hissediyorum” dedi.



'Kaza değil, inatlaştık!' - Resim : 2



'Ünlüyüz ya, o yüzden abartılıyor'



Genç şarkıcı sosyal medyada Emrah Karaduman’a sitemli tweet’ler atması ve ardından ağladığı bir videosunu paylaşması hakkında da konuştu:



“Emrah’a birazcık kırılmıştım. Ben de o gün herkes gibi ağladım. Abartılacak bir şey yoktu. Ama birazcık ünlüyüz ya, o yüzden abartılıyor.”



'Kaza değil, inatlaştık!' - Resim : 3



'Kaza değil, inatlaştık!'



Aleyna Tilki, 700 bin TL’ye aldığı arabasını park ederken Emrah Karaduman’ın aracına çarpması hakkında da konuştu. Genç şarkıcı, “Kaza değil o. Emrah, ‘bana oradan çıkamazsın’ dedi. Ben de ‘hayır çıkabilirim’ dedim.İnatlaştık biraz. Çıktım da aslında ama sonra baktım Emrah’ın arabasına sürtmüşüm. Emrah’ın suçu, uyarması lazımdı beni” dedi.



Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’nin aracına çarptığı kareyi instagram’ının hikaye bölümünde “İyi güzel park ediyorsun da benim arabamın suçu ne Aleyna Hanım” notuyla paylaştı. (Hürriyet)



'Kaza değil, inatlaştık!' - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin