Karaalioğlu neden görevden alındı? Yerine vekaleten kim gelecek? Cem Küçük Medyatava'ya konuştu!

Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, yayın yönetmenleri operasyonun perde arkasını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Karaalioğlu neden görevden alındı? Yerine vekaleten kim gelecek? Cem Küçük Medyatava'ya konuştu!

Medyatava, Türkmedya'da meydana gelen yayın yönetmenleri operasyonunu duyurmuştu.



Operasyon kapsamında; Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevine son verildi. 



Bu gelişmenin ardından, Cemil Ertem'in de Star gazetesindeki görevinden alındığı, bu olaya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un neden olduğu iddia edilmiş ve Yenişafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün de görevden alındığı öne sürülmüştü.



Öte yandan görevden alınan isimlerin yerine vekaleten kimlerin geleceği de merak konusu oldu. Bu arada, Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, Twitter'da yayınladığı bir fotoğrafla, İbrahim Karagül'ün görevden alındığı haberine karşı çıktı. 



Bunun üzerine Medyatava, Cem Küçük'e ulaştı. 



İşte, Cem Küçük'ün açıklamaları:



Mustafa Karaalioğlu'yla patronaj arasında sıkıntılar vardı. Herhalde bunlar aşılamayınca böyle bir yol ayrımına gidildi. Bunlar oturulup konuşuldu ve yol ayrımına gidildi diye biliyorum. Denildiği gibi Cemil Ertem'in kovulmasında Yiğit Bulut'un parmağı olduğunu da zannetmiyorum. Biraz evvel Mustafa Karaalioğlu'yla da konuştum. Bana patronajla sıkıntılar olduğunu ve böyle karar alındığını söyledi. Benim bildiğim bu. Ancak İbrahim Karagül'le ilgili bir durum yok. Karagül görevinin başındadır. Karaalioğlu'nun yerine vekaleten Star gazetesi Yayın Koordinatörü Nuh Albayrak'ın geleceği konuşuluyor. Öyle bir duyum aldım. Tam olarak kesinleşmiş değil ancak birkaç güne belli olur.



 



İbrahim Karagül'ün görevden alındığı haberinin ardından Cem Küçük Karagül'le birlikte çektirdiği fotoğrafı Twitter'da yayınladı.



Karaalioğlu neden görevden alındı? Yerine vekaleten kim gelecek? Cem Küçük Medyatava'ya konuştu!



Karaalioğlu neden görevden alındı? Yerine vekaleten kim gelecek? Cem Küçük Medyatava'ya konuştu! - Resim : 2



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin