Kara Sevda’dan aşk dolu yeni fragman: 'Çıkar artık şu yüzüğü!'

Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte o fragman

Google Haberlere Abone ol
Kara Sevda’dan aşk dolu yeni fragman: 'Çıkar artık şu yüzüğü!'

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’dan aşk dolu yeni fragman geldi! Nihan’a olan aşkı her gün biraz daha artan Kemal, sevdiği kadının hala Emir’in evlilik yüzüğü takmak zorunda olmasına isyan ediyor.



Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un paylaştıkları Kara Sevda’da bu hafta heyecan dorukta. Kemal ve Nihan’ın bir araya gelebilme umuduyla Karen’in peşinden koşmaya devam ettikleri bölümde Kemal, Nihan’a olan aşkını olanca çıplaklığıyla dile getiriyor. Birbirlerine kavuşmak için çırpınan Kemal ve Nihan’ın romantik anlarına tanıklık edeceğimiz yeni bölümde Kemal artık Nihan’ın parmağındaki evlilik yüzüğünü görmeye tahammül edemiyor.



Dengeleri Altüst Edecek Teklif



Artık bir saniye bile ayrı kalmak istemeyen Kemal, Nihan’a herşeyi polise anlatmayı teklif ediyor. Kemal’e olan sevgisi iyice alevlenen Nihan’ın bu teklife vereceği cevap tüm dengeleri alt üst edebilir. Kara Sevda, bu akşam yayınlanacak bölümüyle yine ekranlara damga vuracak!



Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, senaryosu Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’e ait olan Kara Sevda yeni bölümüyle saat 20:00’de Star TV’de.



"Kara Sevda’dan aşk dolu yeni fragman: 'Çıkar artık şu yüzüğü!'" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin