Kanaltürk ve Songül Karlı'ya büyük tepki

İstanbul’da boşanmak isteyen karısı Hasret K.’yi tornavidayla 43 yerinden yaralayan Yakup Kara, Kanaltürk'te canlı yayına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kanaltürk ve Songül Karlı'ya büyük tepki

Kanaltürk'te yayınlanan Songül Karlı ile yeniden programına karısını 43 yerinden yaralanyan Yakup Kara konuk oldu.



Daha önce defalarca şiddete maruz kalan Hasret Kara, eşi Yakup Kara tarafından 43 yerinden tornavidayla yaralanmıştı. Aldığı ölümcül darbelere rağmen Hasret Kara'nın eşi serbest bırakılmış bu karşı yapılan itirazlar da reddedilmişti.



İzleyenler çileden çıktı



Televizyonları başında reyting uğruna yapılanları izleyenler Songül Karlı ve Kanaltürk'e tepki gösterdi.



Barış Atay ‏@barisatay 



Sizin insanlığınıza da yayıncılığınıza da lanet olsun... Kadını 43 yerinden yaralayan bir herifin nesini aklamaya çalışıyorsunuz @Kanalturk



Kadın Cinayetleri ‏@KadinCinayeti 

Kanaltürk bugün Yakup Kara’yı konuk ederek, bir erkeğin bir kadını tornavida ile 43 yerinden yaralamasını meşrulaştırıyor.





Duvif/ML ‏@monsieurduvif

Kanaltürk'ün karısını 43 yerinden bıçaklayan Yakup Kara'yı canlı yayına çıkarıp alkışlatması salt reyting avcılığı değil, Yeni Türkiye.





Evrim ‏@evrimgurenin 

Bugün tek alkışlanan rte değildi. Hasret'i 43 yerinden tornavidayla yaralayan Yakup Kara da @Kanalturk de alkışlandı.



Tuğba Mezararkalı ‏@mezararkalikizi

Merhaba Yeni Türkiye! Cumhurbaşkanlığı'nın akredite uyguladığı kurumlar :Bugün,Zaman, Sözcü, BugünTV, Kanaltürk, Samanyolu,Shaber,Cihan



Celil ‏@csagir

SHAME: Erdoğan's "New Turkey" means a new media ban list: Zaman, Sözcü, BugünTv, Kanaltürk, Samanyolu, Shaber pic.twitter.com/ABvJgMZbAs



klkurdu ‏@klkurdu

Bugün bir alkışlama rezaleti varsa o da karısını 45 yerinden tornavida ile deşen Yakup Kara'nın Kanaltürk stüdyosunda çılgınca alkışlanması.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin