Kanal D'nin Leke dizisinin kadrosuna hangi oyuncular katıldı?

Tims&B imzalı iddialı dizinin çekimleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin Leke dizisinin kadrosuna hangi oyuncular katıldı?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın patronu olduğu TIMS&B'nin imza attığı 'Leke' dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.



'Söz' dizisinden bu hafta ayrılan Burak Sevinç'in Melis Sezen ile başrolünü paylaştığı dizi, nisan ayında Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Dizide Burak Sevinç aşka inanmayan, kadınlara güvenmeyen başarılı iş insanı 'Cem Yenilmez' karakterine hayat veriyor. Cem'in tüm ezberleri tanıdığı diğer kadınlardan çok farklı olan Yasemin Adıvar'la (Melis Sezen) karşılaşmasının ardından bozuluyor.



Kanal D'nin Leke dizisinin kadrosuna hangi oyuncular katıldı?



Melis Sezen 'Leke'de duyma engelli kardeşi Murat'la (9) yetimhanede büyümüş, 18 yaşını doldurunca da yakın arkadaşı Şirin'le ev tutan bir hukuk  öğrencisini canlandırıyor. Yasemin'in en büyük amacı kardeşinin ameliyat parasını biriktirmek ve onun velayetini almaktır. Bunun için de bir organizasyon şirketinde çalışmaya başlar.



Usta kalem Ayfer Tunç'un yazdığı dizinin kadrosunda ayrıca Selahattin Paşalı (Arda Yenilmez), Tolga Güleç (Mehmet Tuna), Selen Uçer (Serpil Zengin) ve Aslı Turan (Aysun) yer alıyor.



Dizinin ekibine son olarak Mehmet Bozdoğan, Tuğçe Açıkgöz ve Ferdi Sancar da katıldı.



Kanal D'nin Leke dizisinin kadrosuna hangi oyuncular katıldı? - Resim : 2



Mehmet Bozdoğan 'Leke' dizisinde organizasyon şirketi sahibi Serpil Zengin'in kirli işlere bulaşmış, Yasemin'e karşı da saplantılı olan polis kardeşi Birkan Atılgan'ı; Tuğçe Açıkgöz, Yasemin'in aslında escortluk yapan ev arkadaşı Şirin Acar'ı; Ferdi Sancar ise Serpil'in kirli işlerini yapan şoförü Meto'yu canlandıracak.



Geçen salı günü afiş çekimleri yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin