Kanal D'nin bayram ekranında neler var?

Bayram neşesi Çarkıfelek ile arife günü başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin bayram ekranında neler var?

Ramazan bayramı boyunca eğlenceli yarışma programları ile ekranı şenlendirecek olan Kanal D, izleyicilerine keyifli saatler yaşatacak.



Bayram neşesi Çarkıfelek ile arife günü başlayacak



Kanal D’nin fenomen yarışma programı 'Çarkıfelek' arife günü yeni içeriğiyle izleyicisi ile buluşacak. Bayramın ikinci ve üçüncü günleri de ekrana gelecek olan yarışmada, araba ve çarşı ürünlerinin yanı sıra nakit para da dağıtılacak.



Emre Karayel’in sunumuyla ekrana gelen Çarkıfelek’te, klasik etapların yanı sıra artık yarışmacılarına nakit para kazandıracak sürpriz oyunlar da yer alıyor. Karayel, oyunlardan kazanılacak paraları anında ödemek için para dolu kasasını yanından ayırmıyor. “Şanslı Harf”, “Küpünü Doldurma”, “Para Dilimi” ve bayrama özel “Karaoke” oyunları ile yenilenen Çarkıfelek, bayramda hem eğlendiriyor hem de kazandırıyor.



Kanal D'nin bayram ekranında neler var?



Bayramda “Benimle Söyle”yle müzik ziyafeti



Kanal D’nin sunuculuğunu Enis Arıkan’ın üstlendiği, 100 kişiden oluşan jürisine Birce Akalay’ın kaptanlık yaptığı şarkı yarışması 'Benimle Söyle', bayramın birinci günü yeni bölümü ile ekrana geliyor.



Enis Arıkan’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelecek olan yeni bölümde birbirinden renkli, birbirinden farklı jüri üyeleri izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Yarışmacılar ise sahne performanslarıyla 100 kişilik jürinin önünde yeteneklerini sergileyecek.



Kanal D'nin bayram ekranında neler var? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin