Kanal D ile el sıkışan Elçin Sangu ve Engin Akyürek'in yeni dizileri belli oldu mu?

İki ünlü oyuncu, Kanal D ile el sıkışmıştı...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D ile el sıkışan Elçin Sangu ve Engin Akyürek'in yeni dizileri belli oldu mu?

Kiralık Aşk dizisiyle şöhretini birinci lige taşıyan Elçin Sangu ile son dizisi "Ölene Kadar"da aradığını bulamayan Engin Akyürek Kanal D'yle el sıkışmıştı. İki gözde oyuncunun yeni dizileri büyük merak konusu... Kanal D'nin yeni sezon yüzü olan Elçin Sangu, gelen haberlere göre yeni projesi konusunda çok titiz ve acele etmek istemiyor.



Son olarak güzel oyuncuya D Yapım'ın imza atacağı, Yasin Uslu'nun yöneteceği dizi için senaryo teklifi gitti. Geçmişinden dolayı kalbi buz tutmuş bir adamın hayatına giren kadınla beraber yaşadığı büyük dönüşümü anlatacak olan dizi için görüşülen erkek oyuncunun ise İbrahim Çelikkol olduğu öğrenildi. Çelikkol'un anlaşma aşamasında olduğu diziyle ilgili cast çalışmaları devam ediyor. Elçin Sangu senaryoyu okuduktan sonra "Evet" ya da "Hayır" diyecek. Rolle ilgili başka kadın oyuncu adaylarıyla da görüşülüyor.



Öte yandan Engin Akyürek cephesinde ise yeni proje için arayış sürüyor. Tomris Giritlioğlu'nun yakışıklı oyuncuyla çalışmayı çok istediği biliniyordu. Ancak Giritlioğlu'nun Kanal D'ye çekeceği dizisi rafa kalktı. Sadece 13 bölüm süren son dizisi "Ölene Kadar"dan dolayı rahatsız olan Engin Akyürek'in "Kara Para Aşk" projesinde 2 sezon oynadığı Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay'la yeniden çalışmak için görüşme yaptığı öğrenildi.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin