'Kamera Elinde Geleceğin Cebinde' kısa film yarışması sonuçlandı!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen 'Kamera Elinde Geleceğin Cebinde' kısa film yarışmasının sonuçları açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
'Kamera Elinde Geleceğin Cebinde' kısa film yarışması sonuçlandı!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın sonuçları Wyndham Grand Hotel Levent’te düzenlenen Kongrenin kapanış töreninde açıklandı. Bu yıl “Bugünü Yaşa, Yarını Hesapla” temasıyla yola çıkan yarışmada, 15.000 TL’ye varan ödüller sahiplerini buldu.



Türkiye’nin her bölgesinden toplam 109 filmin katıldığı yarışmanın başvuruları, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol, TSPB Finansal Eğitim Çalışma Komitesi Başkanı Attila Köksal, BirGün Gazetesi Yazarı ve Sinema Eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Sinema Yazarı ve Haber Editörü Selin Gürel ile SİYAD Üyesi ve Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Şefi ve Sinema Yazarı Uğur Vardan’dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.



Düzenli para biriktirme, tasarruf etme ve planlı harcama temasına uygun olarak hazırlanan 109 film arasından sıyrılarak ilk üçe giren filmlerin ve yönetmenlerin isimleri şöyle:



1. Volkan Ersiz Kansız - Birikime Hücum



2. Necip Duman - ParaKafa



3. Eda Beyaz - Kumpara Birikim



İlk 10’a girmeyi başaran diğer yarışmacılar ise, TSPB’nin düzenlediği bir günlük eğitimlerden istediği birine ücretsiz katılma imkanı kazandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin