Kağıt üzerinde boşanma!

Murat Başoğlu ile Hande Bermek'in boşanması kağıt üzerindeymiş!

Google Haberlere Abone ol
Kağıt üzerinde boşanma!

Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede görüntülenmiş, skandal ilişki günlerce magazin gündemini meşgul etmişti. Ensest skandalının ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül'de evliliğini bitirmişti. Ancak Hande Bermek'in evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen görüntülerle ortaya çıktı.



Kağıt üzerinde boşanma!



Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede görüntülenmiş, skandal ilişki günlerce magazin gündemini meşgul etmişti. Başoğlu, skandalı yalanlarken hazırlanan iddianamede teknedekilerin Başoğlu ile yeğeni olduğu yüz tanıma sistemiyle teyit edilmişti.



Çirkin skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül'de evliliğini bitirmişti. Ancak Hande Bermek'in evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen bu görüntülerle ortaya çıktı. Takvim'den Doğan Savaş'ın görüntülediği ikilinin keyifli halleri ve Başoğlu'nın eşini sık sık öpücüklere boğması dikkat çekti.



Kağıt üzerinde boşanma! - Resim : 2



Bodrum Gündoğan'da bulunan evlerinde görüntülenen Başoğlu ile Hande Bermek'in, tepkilerden korktukları için deniz kıyısındaki evlerinin bahçelerine duvar ördürdüğü ise gözden kaçmadı.



Bol bol denize giren Bermek'in keyifli halleri böyle görüntülendi.



Kağıt üzerinde boşanma! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin