Kadir Doğulu’dan 'Zahid Bizi Tan Eyleme'

Google Haberlere Abone ol
Kadir Doğulu’dan 'Zahid Bizi Tan Eyleme'

Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı bir aşk yolculuğu Vuslat, 22 Nisan Pazartesi akşamı 15. bölümünde Kadir Doğulu’dan 'Zahid Bizi Tan Eyleme' sürprizi ile ekrana gelecek.



Kadir Doğulu’dan 'Zahid Bizi Tan Eyleme'



"Eğer savaşacaksam, düşmanımı görmem lazım" cümlesiyle yine iddialı olayları ekrana taşıyacak olan TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat’ta sözü Bezcizade Şeyh Mehmed Muhyiddin’e, müziği Anonim olan ve düzenlemesi Fırat Yükselir’e ait olan 'Zahid Bizi Tan Eyleme' adlı eser Kadir Doğulu’nun nefesinden ekrana gelecek. Kayıtlar esnasında bendir de çalan Doğulu’ya Serdar Coşkun da sesiyle eşlik etti.  Herkesin yüreğini yangın yerine çevirecek olan Doğulu gönül tahtımıza yerleşecek.



Kadir Doğulu’dan 'Zahid Bizi Tan Eyleme' - Resim : 2



Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı, kadrosunda Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı Vuslat’ın her hafta Pazartesi akşamı TRT1 ekranında fırtınalar estirmeye devam ediyor.



Kadir Doğulu’dan 'Zahid Bizi Tan Eyleme' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin