Kadir Çöpdemir ve Ertem Şener'den damacana yarışı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan programda dün akşam, hareketli anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Çöpdemir ve Ertem Şener'den damacana yarışı

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; TRT 1 dizisi Sakarya Fırat’ın iki oyuncusu Tayanç Ayaydın ve Deniz Arna; ünlü sunucu Ertem Şener ve Linet’ti.

 

TAYANÇ AYAYDIN’IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ



Sakarya Fırat oyuncusu Tayanç Ayaydın’ın seneler önceki ve şimdiki hali arasındaki büyük fark, yayında ekrana verildi ve kendisi dahil stüdyodaki tüm konuklar bu büyük değişim karşısında şoke oldu.



LİNET’TEN ASKERLİK ANILARI



Linet, İsrail’de yaptığı askerlikle ilgili anılarını anlatırken tebessüm dolu dakikalar yaşandı.  



DENİZ ARNA’NIN EN BÜYÜK ARZUZU FANTASTİK FİLM DE OYNAMAK…



Deniz Arna kendisiyle ilgili pek bilinmeyen yönlerine yayında dikkat çekti. Kılıç ve aikido eğitimi aldığını belirten güzel oyuncu, “Savaşçı bir kadın oynamayı çok isterdim. Fantastik işleri istiyorum” sözleriyle en büyük arzusunu dile getirdi.



ÖNEMLİ KARARLARIMI SOLARYUMDA ALIYORUM



Ertem Şener Beşiktaşlı olduğunu bir kez daha ilan etti. Futboldaki gerilimi de yöneticilerin tutumlarına bağlayan ünlü spiker, Çöpdemir’in “Alex mi, Hagi mi?” sorusuna Hagi yanıtı vererek yeni bir polemiğin müjdecisi oldu. Sürekli solaryuma gittiğini ifade eden Ertem Şener, iş ve özel hayatıyla ilgili önemli kararları burada aldığını ve her seferinde olumlu sonuçlar verdiğini itiraf etti.



ERTEM ŞENER’DEN CANLI MAÇ YORUMU



Yayın esnasında Ertem Şener bir Barcelona maçını büyük bir heyecanla canlı yorumladı, maçın devamında giren Afrika’daki hayvanların görüntüsüne de aynı coşkuyla sunum yapmayı sürdüren spiker alkışları topladı.



KADİR ÇÖPDEMİR VE ERTEM ŞENER’DEN DAMACANA YARIŞI



Program esnasında stüdyonun ortasına bir damacana getirildi ve bozuk paraları masaya sektirerek damacanaya sokma yarışı yapıldı. Ertem Şener ve Kadir Çöpdemir arasındaki rekabette Çöpdemir puan topladı. Bir atışı damacanın kapağından seken Çöpdemir stüdyoda alkışlandı.



SES YARIŞMASI GALİBİ



Programda amatör ses yarışmasının bu haftaki birincisi “Her kafadan bir ses” isimli Akapella grubuydu. Canlı performansları sonunda Kadir Çöpdemir, gruba hediyelerini verdi.



Yapımcılığını NRG Yapım İbrahim Türker’in üstlendiği, “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin