'Kadınları anlamak çok zor'

Keremcem, Hadi Be'nin konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Kadınları anlamak çok zor'

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, YouTube’da yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, Keremcem konuk oldu. Saygı'nın sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu ve şarkıcı bilinmeyen yönlerini ve son projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



'Evde içlik koleksiyonum var'



Keremcem setlerde dış çekimlerde içlik giydiğini açıkladı: Ben ege adamıyım. Soğuktan nefret ediyorum. İçlik koleksiyonum var evde. Setlerde dış çekimler yapıldığı zaman, mesela böyle gömlek, ceket gayet şık görünüyoruz ya ama altında son teknoloji termal içlikler filan var. Bunu da söyledik artık insanlar dizide gördüklerinde  "Hee bu adamın içinde içlik var" diyecekler.



'Bir albüm yapmayı düşünüyorum, şu anda çalışmalarım var'



Başarılı oyuncu son dizisi ve yeni projelerinden bahsetti: Aşk ve Mavi ilginç bir projeydi. Başrol oyuncusu öldü. Ondan sonra ben dahil oldum. Reytingsel anlamda çokda güzel sonuçları oldu. Kapadokya resminde kendimi çok güzel buldum. Daha önce de çekim yapmıştım.11 yıl önce ama çok değişmiş Kapadokya. Bittiği için tek mutlu olduğum -27 dereceleri  görüyorlarmış kışın. Ben de soğuk sevmeyen bir adam olduğum için bunu avantaja çevirip ihmal ettiğim müziğe biraz yönelmek istiyorum. Bir albüm yapmayı düşünüyorum, şu anda çalışmalarım var. Belki single, sonra albüme yönelen bir şey olacak.



'Saçlarımı boya sanıyorlar'



Keremcem internette kendisi için yapılan “Genç göstermek ne demektir sorusunun cevabı adam 100 yıl yaşasada en fazla 30 gösteriyor” yorumuna karşı yaptığı açıklama: Çünkü saçlarımı boya sanıyorlar. Hatta sevgili Fatih Aksoy’la bir dizi çekecektik. "Yalnız saçlarını boyamayı bırakman lazım" dedi. Abi dedim yapma, nasıl olur 40 yaşındasın. Küçük kanıtlarım var mesela geçen gün berberimi onları keserken yakaladım, "Dur" dedim. Benim bütün kanıtım o saçlarımı boyamadığıma dair.



'Komik hapşırırım'



Emre Saygı’nın “Arkadaşların en çok hangi huyunla dalga geçerler neye takılırlar?” sorusuna Keremcem’in cevabı: Komik hapşırırım. Oğlan dayıya çekermiş ya, dayım da öyleydi. 3 katlı bir aile apartmanında yaşardık. En üst katta dayımlar yaşardı. Dayım hapşırdığında en alt kattan duyardık. Sessiz hapşıramıyorum. Klasik müzik konserinde baya dert oluyor.



'Bu kadar dizide oyanayan birisinin daha çok sinema filmi de olmalıydı, neden olmadı?'



Evet bence de. Türkiye’deki bütün diziler kışın, bütün filmlerde yazın geçer biliyorsun. Çünkü kışın bütün oyuncular dizi çekiyordur, filmler yaza denk gelir. Ben bir şekilde gelen teklifler sırasında dizi çekiyor oluyordum ve öyle bir şey dizilerden dolayı mümkün değildi.



'Sevmediğim yerlerim var da seviyorum onları da'



Şarkılarıyla büyük bir beğeni toplayan Keremcem sevmediği bir huyu olup olmadığını açıkladı: Sevmediğim yerlerim varda seviyorum onları da. 40 yıldır onlarla yaşıyorum. Ben sinirlenince biraz komik oluyorum ya. Çünkü bağırıp çağıran bir adam olmadım. Ailende nasılsa bizde toplantı yapılır mesela tartışılmaz. Kimsenin sesinin yükseldiğini görmedim. O yüzden ben de öyle bir adamım. Tek çare olarak sesimi yükseltmek kaldıysa karşımdaki gülebilir ve çok olmuştur bu yani.



'Kadınları anlamak çok zor'



Keremcem, Röportajın Doğru/Yanlış bölümünde “Cinsiyetini tercih edebiliyor olsaydın yine erkek olarak mı seçerdin?” sorusuna “Doğru” cevabını kaldırarak açıklamalarda bulundu:  Kadınlar gerçekten çok zor. Zor oluyor. Bir süre sonra onları anlayabilmek mümkün değil.



'Kadınları anlamak çok zor'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin