Kadın dizisinde flaş ayrılık! Hangi başrol veda etti?

FOX'un sevilen dizisi, yeni sezonuyla ekranlara döndü.

Google Haberlere Abone ol
Kadın dizisinde flaş ayrılık! Hangi başrol veda etti?

FOX'un sevilen dizisi Kadın, yeni sezon ilk bölümüyle (65. bölüm) ekrana geldi. Kadın'ın yeni sezon ilk bölümünde, Arif'in kullandığı arabanın kaza yapması sonucunda Bahar, Hatice ve Sarp yaralandı.



Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Sezer ve Feyyaz Duman'ın başrollerde oynadığı Kadın dizisi 3. yeni sezonu açtı. Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı Kadın dizisi, 1 Ekim Salı akşamı 65. yeni bölümüyle ekrana geldi.



Kadın dizisinin yeni sezon ilk bölümünde, Arif'in kullandığı araca bir kamyonun çarpması sonucunda Hatice ve Sarp ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahar ve Şirin'in annesi Hatice hayatını kaybetti. Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da Kadın dizisine 3. sezonda veda etti.



Kadın dizisinde flaş ayrılık! Hangi başrol veda etti?



Kadın dizisinin 66. yeni bölüm fragmanında ise, Hatice'nin ölüm haberini alan eşi Enver ile kızları Bahar ve Şirin yıkılıyor. Anne acısı yaşayan Bahar ve Şirin ilk defa yakınlaşıyor.





Kadın dizisi 66. yeni bölümüyle 8 Ekim Salı akşamı Fox TV ekranlarında olacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin