Justin Bieber'in organizatörü 'olay' konserin perde arkasını anlattı

Kanadalı genç müzisyenin Türkiye konserini organize eden isimlerden Nadir Duman, olay konserin perde arkasında yaşananları anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Justin Bieber'in organizatörü 'olay' konserin perde arkasını anlattı

Justin Bieber’in Türkiye konserini organize eden isimlerden Nadir Duman, A Haber’de Selin Ongun’un sunduğu Bi Sormak Lazım programında olay konserin perde arkasında yaşananları anlattı.



Jennifer Lopez’den Metallica pek çok dünya starının Türkiye konserlerine imza atan Nadir Duman, “Justin Bieber’in havalimanında pasaportunu vermeden giriş yaptığı haberlerinin doğru olmadığını” söyledi. Duman, “Bieber ve ekibinin pasaportlarını kontrol noktasında vermişler fakat almayı unutmuşlar. Pasaportunu vermemek gibi bir şey yok” dedi.



“Bieber’in kulisine pin pon masası ve 12 gül istediğini” söyleyen Nadir Duman, “değişken kulis istekleri ile karşılaştıklarını örneğin Megadeth’in kuliste asla alkol istemediğini, Axel Rose’un 24 kırmızı gül istediğini” ifade etti.



BEDAVICILAR ARASINDA EN YOĞUN TALEP BÜROKRATLARDAN



Organizatör Nadir Duman, konser bilet fiyatları ile ilgili olarak, “Bieber konserini 30 bin kişinin izlediğini, 100 kişinin 2.750 TL’lik bilet aldığını” söyledi.



“Bedava bilet için bürokratlardan sanatçılara ve basın mensuplarına şaşırtıcı telefonlar aldıklarını” söyleyen Duman, “Bedavacılar arasında en yoğun talep bürokratlardan” dedi.



İşte, o açıklamalar:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin