İZ TV BELGESEL EKİBİ YEMEKTE BULUŞTU

Yeni nesil 3D teknolojisiyle çektiği belgesellerle Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanan İZ TV belgesel ekibi, İstanbul çekiminin ardından Kapadokya ve Kaş çekimleri öncesinde bir yemekte biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
İZ TV BELGESEL EKİBİ YEMEKTE BULUŞTU

 


 


Eski İstanbul’da kendi İstanbul’larını anlattıkları İstanbul belgeselinde yer alan Pelin Batu, İzzet Keribar, Haldun Hürel ve Mesut Yar’ın yanı sıra Kaş ve Kapadokya belgesellerinde kamera karşısına geçecek olan Savaş Karakaş ve Wilco Van Herpen ve basının katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldiler.


 


Digiturk, İstanbul, Kapadokya ve Kaş’ta yeni nesil 3D teknolojisiyle çekilen belgesellerini sinema deneyimine eş kalitede bir görüntü ile izleyicilerine sunmayı planlıyor.


 


İZ TV belgesel yolculuğunun ilki İstanbul tarihi yarımada ile başlıyor. Modacı Ümit Ünal, oyuncu Pelin Batu, fotoğrafçı İzzet Keribar, İstanbul tarihçisi Haldun Hürel ve gazeteci-arkeolog Mesut Yar, eski İstanbul’ da kendi İstanbullarını anlatıyorlar.


 


İZ TV 3D üçlemesinin ikinci belgeseli ise; doğayla tarihin birleştiği nokta Kapadokya’da, Kapadokya’ nın 3 boyut duygusunu bütünüyle hissettiren görüntülerden olusuyor. Belgesel, 11 yıldır Türkiye’ de yaşayan ve adım adım Türkiye’ yi dolaşan Hollandalı gezgin Wilco van Herpen’ in sunumu ve özel görüntü teknolojisiyle Kapadokya' yı ekrana getiriyor.


 


İZ TV 3D üçleme belgesellerinin sonuncusu ise doğal güzellikleri ve deniziyle özellikle dalış tutkunlarının vazgeçemediği Kaş oluyor. 2006’dan bu yana sudaki izleri süren; ekrana derin bir boyut katan Savaş Karakaş; Türkiye sularını avucunun içi gibi bilen bir balıkadam olarak Kaş’tan sualtı görüntüleriyle izleyenlere eşsiz bir ziyafet sunuyor.


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin