İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin iletişim ajansı belli oldu

5N1PR, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin yeni iletişim ajansı oldu.

Google Haberlere Abone ol
İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin iletişim ajansı belli oldu

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin iletişim ajansı 5N1PR oldu.



Türk ve İtalyan iş insanları tarafından 1885 yılında kurulan İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği iletişim ajansını seçti. İtalya ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan dernek, 5N1PR İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.



Bünyesine kattığı müşterilerle hizmet ağını sürekli genişleten 5N1PR, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’ne stratejik iletişim danışmanlığı, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında hizmet verecek.



5N1PR; STK, Bilişim, Turizm, Sağlık, Sigorta, Emlak, İnşaat, Gıda ve perakende, Lojistik,  gibi sektörlerin öncü markalarına iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.



İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin iletişim ajansı belli oldu



İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Hakkında:



İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği 1885 yılında Türk ve İtalyan iş adamlarınca kurulmuştur ve merkezi İstanbul’da olmakla beraber Ankara Büyükelçiliği’nde de şubesi bulunmaktadır. 1973 yılında İtalyan Hükümeti tarafından resmi olarak tanınmıştır. İtalya ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmeye yönelik sayısız faaliyetler gerçekleştirmektedir. Oda bu iki pazarda ticari ilişkilere başlamak ya da güçlendirmek isteyen şirket ve kurumları desteklemektedir. Derneğin yaklaşık 700 aktif üyesi bulunmaktadır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin