İstiklal Caddesi'ni kediler bastı!

Şahsiyet dizisinin İstiklal Caddesi çekimlerinde kedi kostümleri giyen oyuncular büyük merak uyandırdı.

Google Haberlere Abone ol
İstiklal Caddesi'ni kediler bastı!

Onur Saylak’ın yönettiği, Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’ dizisinin İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen çekimleri  büyük ilgi gördü.



Haluk Bilginer’in canlandırdığı sıradışı seri katil Agah Bey’in torunu Deva ve arkadaşları kedi kostümü giyerek İstiklal Caddesine çıktı. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında gerçekleşen çekimler Türkiye’nin en meşhur caddesinde renkli anların yaşanmasına neden oldu. Rengarenk kedi kostümleri ile cadde de dolaşan, tramvay raylarına uzanan kimi zamanda  tramvay durağında bekleyen oyuncular, turistlerin ve çevredeki vatandaşların ilgisini çekti.



İstiklal Caddesi'ni kediler bastı!



Seri katil Agah Bey’in tanınmamak için giydiği kedi köstümünün benzerini giyerek İstiklal Caddesine çıkan Deva ve arkadaşları yaptıkları bu eylemle takipçilerine takipçi ekliyorlar.



Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Necip Memili’nin paylaştığı kadrosunda Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas, Müjde Ar ve Hümeyra’nın yeraldığı ‘Şahsiyet’ dizisi ilk 9 bölümüyle puhutv’de... Sakın kaçırmayın.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin