İşte, Karadayı'nın yeni karakterleri!

Popüler dizi bu akşam yeni oyuncularıyla yeni sezona başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
İşte, Karadayı'nın yeni karakterleri!

atv'nin başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı 'Karadayı' bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara geliyor.



Mahir'in canından çok sevdiği ailesinden iki kişiyi kaybedeceği yeni bölümde duygusal sahneler ekrana gelecek.



Mahir, ailesinin katili olan 'Beyefendi' lakaplı Mehmet Saim'e ulaşmak için karanlık dünyaya adım atacak.



Yeni bölümde diziye dahil olan yeni karakterler de ekrana gelecek.



İşte; Funda Eryiğit, Reha Özcan, Hüseyin Soyaslan, Sermet Yeşil, Fatih Al ve Özgür Emre Yıldırım tarafından canlandırılacak yeni karakterler! 

 

BELGİN TÜRE (FUNDA ERYİĞİT)

 

Belgin, yetimhanede büyümüştür. Hayatta tek güvendiği kişi, aklı ermeye başladığı yaşlarından itibaren kardeşi gibi gördüğü Murat’tır... Murat 18 yaşına gelindiğinde yetimhaneden çıkışı verilince Belgin de onunla beraber ayrılır yurttan. Belgin yıllar içerisinde kabadayı aleminin Hanım ağası olmayı da başarır. Belgin alemde gazabından korkulan, sözü hükmü geçen biridir, çünkü kadın olmasına rağmen sanıldığı gibi yufka yürekli, merhametli biri değildir. Bütün erkeklerden nefret etmesine rağmen içten içe aşkı özlemekte, aklını başından alacak, dünyayı ayaklarının altından çekip alacak aynı fotoromanlarda okuduğu gibi bir erkeğin hayalini kurmaktadır.

 

SOSYETE YUSUF (FATİH AL)

 

Kulüp işletmecisi, Kabadayı aleminin en büyüklerinden biri... Edep erkan bildiğini giyimi kuşamıyla, hal, hareket ve konuşmalarıyla ortaya koyan, bu yüzden de kabadayı aleminde “Sosyete” mahlasıyla anılan bir kabadayıdır. İşlettiği kulüp alemin pis işerinin döndüğü bir paravandır. Alemdeki diğer kabadayılardan farkı, sürekli kitap okuması, şiir sevgisi ve kendine has adam öldürme teknikleridir.

 

KÜTÜK NAİL (HÜSEYİN SOYASLAN)

 

Kaçak sigara, içki işinde, Kabadayı aleminin en büyüklerinden... En huzurlu olduğu yer marangozhanesidir. Kendine kurduğu atölyede saatler geçirir. Ama burada sadece ağaç işleriyle uğraşmaz. Aynı zamanda kendine yamuk yapanın, arkasından iş çevirenin icabına da bu atölyede bakar. En acımasız cezasının baltayla ağaç budar gibi adam doğramak olduğu söylenir.

 

SARI CEMAL (SERMET YEŞİL)

 

İstanbul’un en büyük randevu evinin sahibi... Alemdeki asıl işi randevu evi işletmek gibi gözükse de, yeri geldiğinde bakan, milletvekili idari amir gibi önemli şahsiyetlerden edindiği bilgileri para karşılığında ihtiyacı olana satar. Bir nevi çift taraflı ajan gibidir ama hep kendi cebine çalışmaktadır..

 

VEHBİ DURU (REHA ÖZCAN)

 

İstanbul emniyet genel müdürü... Memuriyetinin ilk yıllarında hevesle işini yapan bir memurdur. Zeki bir adam olduğu için hem yolsuzlukta hem de meslekte hızla yükselir. Meslek hayatındaki istikrarı korumak, mesleki kimliğini şerefli aile babası damgasıyla taçlandırmak için yaşı gelince evlenir, yuva kurar. İki kızı olur. Ailesini bu pis dünyadan ve yaptığı yolsuzluklardan her daim uzak tutmayı başarır. Görünürde  mesleğine aşık, ailesine bağlı bir adamdır.

 

MURAT (ÖZGÜR EMRE YILDIRIM)

 

Belgin’in sağ kolu.Murat, Belgin gibi kimi kimsesi olmadığı için onunla aynı yetimhanede büyümüş bir delikanlıdır. Hayatta tek gayesi Belgin’in mutlu olmasını sağlamaktır.

 


Etiketler karadayı yeni sezon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin