İşte, Apple'ın yeni bombası!

Eğer bu iddia doğru çıkarsa, birkaç ay sonra OLED ekranlı, dev gibi bir iPhone ile karşı karşıya kalabiliriz.

Google Haberlere Abone ol
İşte, Apple'ın yeni bombası!

Geçtiğimiz yıl iPhone Pro ile ilgili pek çok söylenti duymamıza rağmen bu ürün ile hiç karşılaşmadık. Ancak 2017 yılında da, büyük bir OLED ekrana sahip bir iPhone hakkında söylentiler devam ediyor.



iPhone hakkında güvenilir bir kaynak olarak görülen Nikkei Asian Review'in söylediğine göre Apple, muhtemelen en pahalı ürün olarak sunulacak olan 5.8 inçlik bir OLED iPhone üzerinde çalışıyor. Nikkei daha önce büyük bir iPhone söylentilerine karşı çıkmış ve 4.7 inç, 5 inç ve 5.5 inçlik ekranlara sahip üç iPhone olacağını söylemişti. Ancak görünene göre şimdi, fikrini değiştirecek yeni bir bilgiye ulaşmış durumda.



Yeni bir iPhone için OLED'e geçiş olası gözüküyor ancak muhtemelen tedarik sıkıntısı, Apple'ın bu seçeneği telefonun büyük sürümü için sınırlandırmasına sebep olacak. Eğer bu deneme başarılı olursa ve Apple OLED paneller için yeterli miktarda tedarikçi bulursa, 2018 yılında her iPhone'un bir OLED ekrana sahip olduğunu görebiliriz.



Henüz belli olmayan bir diğer şey ise, sıradaki iPhone serisinin adının ne olacağı. Bu ismin sıraya uyarak iPhone 7S olması mümkün ancak orijinal iPhone'un 10. Yılı olması sebebiyle pek çok kişi Apple'ın bu sefer S serisini atlayarak direkt iPhone 8'e geçmesini bekliyor.


Etiketler apple iphone
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin