İşte, Altın Koza'nın jüri başkanı!

22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanlığını üstlenecek isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İşte, Altın Koza'nın jüri başkanı!

Adını Çukurova'nın simgesi pamuktan alan ve bu yıl 22'ncisi gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanlığını, senarist ve yönetmen Ümit Ünal üstlenecek.



Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Altın Koza Festival Komitesi'nden yapılan yazılı açıklamasında, 14-20 Eylül tarihleri arasındaki festival kapsamında düzenlenecek ulusal uzun metraj film yarışmasında jüri başkanlığını, ünlü senarist ve yönetmen Ümit Ünal'ın yapacağını belirtti.



Sözlü, "Festivalde bu yıl sinemamızın en başarılı yönetmen ve senaristlerinden biri olan Ümit Ünal'ın jüri başkanlığı görevini kabul etmesi bizleri çok memnun etmiştir" ifadelerini kullandı.



Festivalde bu yıl da sinemaseverler için farklı programlar hazırlandı. Bu kapsamda dünya sineması seçkisi, özel gösterim bölümleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sergi, konser ve gösteri gibi çeşitli etkinliklere yer verilecek. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin