İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi sürpriz isim dahil oldu?

Diziye 6. bölümde dahil olacak olan oyuncu, Aşk-ı Memnu'da da rol almıştı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi sürpriz isim dahil oldu?

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in kadrosuna sevilen yeni bir isim daha eklendi. Yetenekli ve sempatik genç oyuncu Hayal Köseoğlu’da artık İstanbullu Gelin’de.



Diziye 6. bölüm de girecek Hayal Köseoğlu, Hukuk Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Zeynep Gürsoy’u canlandıracak. Görünüşünün aksine erkeklerin ilgi alanlarından hoşlanan Gürsoy, tam bir motor tutkunu. Bu merakı Boran kardeşlerin en küçüğü ve en haylazı Murat’la hızlı bir başlangıç yapmalarına neden olur. Daha İlk görüşte birbirlerinden etkilenen gençlerin arasında sürpriz bir aşk gelişirken ailelerine ait sırlar bu ilişkinin en büyük engeli olacaktır.



Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Özge Borak, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncuoğlu ve Fatih Koyunoğlu’nun da yer aldığı “İstanbullu Gelin” yeni bölümü ile her Cuma akşamı Star Tv’de.



İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi sürpriz isim dahil oldu?İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi sürpriz isim dahil oldu? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin