İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya'nın kızını kim canlandıracak?

Faruk ve Süreyya'nın kızı Yaz'ı canlandıracak isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya'nın kızını kim canlandıracak?

2 Sezona damgasını vuran Faruk ve Süreyya aşkının meyvesi 'Yaz'ın, hikayeye nasıl bir yön vereceği büyük merak uyandırdı.



Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi 'İstanbullu Gelin'in 3. sezonunda kadroya Ahsen Eroğlu da katıldı.



İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya'nın kızını kim canlandıracak?



Milyonları ekrana kilitleyen sezon finalinde Faruk(Özcan Deniz) ve Süreyya(Aslı Enver) her şeye rağmen kızlarını kucaklarına alabilmişlerdi. Dizinin merakla beklenen 3. sezonunda ise Yaz’ı kimin canlandıracağı büyük merak konusu oldu.



Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbullu Gelin’de Yaz karakteri için genç ve sevilen oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı. Eroğlu, Faruk ve Süreyya’nın kızları Yaz olarak izleyici karşısına çıkacak.



İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya'nın kızını kim canlandıracak? - Resim : 2



Fenomen dizinin kadrosuna dahil olduğu için kendini çok şanslı sayan oyuncu mutluluğunu şu sözlerle anlattı:



“İstanbullu Gelin kadrosuna katılmak benim için heyecan verici. İstanbullu Gelin, içinde yer alan kadın karakterlere, hiç rastlamadığımız nitelikler katan bir hikaye. Bu kadınlardan biri olmak çok özel hissettiriyor. Büyük bir ekip ve deneyimli oyuncu kadrosuyla çalışacak olmak benim için okul kadar öğretici olacak. Zeynep Günay Tan ile etkileşime geçerek karakteri çıkarmak için heyecanlı ve sabırsız hissediyorum”.



Büyülü aşkın meyvesi olan Yaz Boran’ın hikaye içindeki yeri ve olayları nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı gerilim ve temposunun daha da yükseleceği 3. sezonu ile İstanbullu Gelin Eylül’de Star’da.



İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya'nın kızını kim canlandıracak? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin