İstanbul'da rock ve metal fırtınası esti

Dünyanın önemli rock ve metal grupları, İstanbul'da sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da rock ve metal fırtınası esti

Müzikseverlere iki gün boyunca rock ve metal müzik dolu bir hafta yaşatan, Pozitif ve Freebird işbirliği ile İstanbul Life Park'ta gerçekleştirilen Rock Off'un ikinci ve son gününe (2 Ağustos)  Behemoth ve Apocalyptica damgasını vurdu. 



Festivalin ikinci gününde sahne alan Behemoth, sahne performansı ile müzikseverleri coşturdu. İstanbul'daki hayranları ile 5 yıl aradan sonra tekrar buluşan grup, konsere 'Blow Your Trumpets Gabriel' ile başladı. Konser boyunca Ov Fire and the Void, Conquer All ve Decade Ov Therion gibi parçalarını seslendiren Behemoth, Rock Off'taki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 



Rock Off'un kapanışını senfonik metal grubu Apocalyptica yaptı. Konsere 'Till Death Do Us Part' ile başlayan Finlandiyalı grup, son turnelerine de ismini veren Shadowmaker, Seek and Destroy, Cold Blood ve Grace gibi şarkılarını çaldı. Apocalyptica ayrıca Sepultura'dan Refuse/Resist ve bis'te Metallica'dan One coverlarını İstanbullu hayranları için seslendirdi.



İstanbul'da rock ve metal fırtınası esti



Dragon's Den Çadırında Rock ve Metal Ruhu Devam Etti



Rock Off'un alternatif sahnesi Dragon's Den çadırında ise ikinci gün Apocalyptica, Dark Tranquillity ve Annihilator'ın imza seansları vardı. Dragon's Den'in bir diğer konuğu yazar ve gazeteci Doğu Yücel ile söyleşiler gerçekleşti.  



İstanbul'da rock ve metal fırtınası esti - Resim : 2



Müzikseverler Dragon's Den çadırında Anneke van Giersbergen'in akustik performansını dinledi. Hollandalı solist My Electricity, 4 years, Songbird ve Beautiful One gibi parçaları seslendirdi.



Rock Off geçen sene olduğu gibi bu sene de sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Rock Off için alınan her biletin 5 TL'si bu yıl bir dernek aracılığıyla hayvan barınaklarına bağışlanıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin