İstanbul Caz Festivali'ne Nick Cave konuk oluyor!

İstanbul Caz Festivali 25. yaşını kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Caz Festivali'ne Nick Cave konuk oluyor!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, 2018 yılında 25. yaşını kutluyor.



Çeyrek asır boyunca İstanbullu müzikseverleri, cazın en iyi ve en yeni örnekleriyle buluşturan İstanbul Caz Festivali, bu yıl da 26 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında yıldız isimlerden yeni keşiflere pek çok müzisyeni İstanbul’da ağırlayacak. 25. yıl programının açıklanan ilk sanatçısı ise müziğin efsane ismi Nick Cave ve grubu The Bad Seeds.



İstanbul Caz Festivali’nin 25. yılı nedeniyle, 22 Ocak Pazartesi akşamı Salon İKSV’de özel bir buluşma gerçekleştirildi. Geceye, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, İstanbul Caz Festivali Direktörü Pelin Opcin ve İKSV eski Genel Müdürü Melih Fereli konuşmacı olarak katıldı.



İstanbul Caz Festivali’nin yirmi beşinci yılına özel konukları arasında ilk sürpriz isim, kırk beş yıllık müzik kariyeri boyunca çok sayıda sanatçıya ilham kaynağı olmuş, Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı, besteci, senaryo yazarı, şair ve aktör Nick Cave ile grubu The Bad Seeds oldu. İstanbulluların yıllardır heyecanla yeniden canlı izleyecekleri günü beklediği Nick Cave & The Bad Seeds 14 yıl aradan sonra 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında 0 Music desteğiyle 10 Temmuz Salı akşamı KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak.



İstanbul Caz Festivali'ne Nick Cave konuk oluyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin