İsmail Saymaz özür diledi: Yanıldım ve yanlış bilgi verdim

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter'dan özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Saymaz özür diledi: Yanıldım ve yanlış bilgi verdim

Gazeteci İsmail Saymaz, 24 Haziran seçimlerinde anket şirketlerinin verdiği bilgilere dayanarak yaptığı yorumlardan dolayı özür diledi. Saymaz, 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine giden süreçte çeşitli seçim anketlerini dayanak alarak yaptığı yorumlarda yanıldığını söyledi.



"Seçimin ikinci tura kalacağını, Cumhur ittifakının mecliste çoğunluğu kazanamayabileceğini, MHP'nin yüzde 5-7 bandında kalacağını iddia ettim" diyen Saymaz, sözlerine "Yanıldım ve yanlış bilgi verdim. Özür dilerim" diye devam etti.




Ben çeşitli seçim anketlerini dayanak alarak yaptığım yorumlarda külliyen yanıldım. Seçimin ikinci tura kalacağını, Cumhur ittifakının mecliste çoğunluğu kazanamayabileceğini, MHP'nin yüzde 5-7 bandında kalacağını iddia ettim. Yanıldım ve yanlış bilgi verdim. Özür dilerim.


— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) 27 Haziran 2018


Saymaz, takipçilerinden gelen yorumlar üzerine de şu mesajı paylaştı:



"Arkadaşlar, korkudan ötürü yazmış değilim. Korkudan ötürü yazacak biri de değilim. Ben okura ve izleyiciye saygımdan ötürü özeleştiri gereği hissettim. Yoksa seçimin ertesi gün de hata ettiğimi yazmıştım."




Arkadaşlar, korkudan ötürü yazmış değilim. Korkudan ötürü yazacak biri de değilim. Ben okura ve izleyiciye saygımdan ötürü özeleştiri gereği hissettim. Yoksa seçimin ertesi gün de hata ettiğimi yazmıştım.


— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) 27 Haziran 2018


İsmail Saymaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisi ve partisine "iftira attığını" ileri sürdüğü 70 kişiden biriydi.



Bahçeli o gazetecileri açıkladı: 'Sayısız iftiranıza teşekkür ederim'



Devlet Bahçeli'nin gazetecileri hedef alan ilanına İsmail Saymaz'dan yanıt


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin