İsmail Küçükkaya'dan Başbakan'a Ahmet Davutoğlu sorusu!

İsmail Küçükkaya'nın bu sabahki konuğu Başbakan Binali Yıldırım'dı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Küçükkaya'dan Başbakan'a Ahmet Davutoğlu sorusu!

FOX TV'de ekrana gelen İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programın bugünkü konğu Başbakan Binali Yıldırım'dı. Küçükkaya'nın Binali Yıldırım'a yönelttiği sorularla ilgili olarak sosyal medya ikiye ayrıldı. Bazı paylaşımlarda İsmail Küçükkaya'nın Başbakan Yıldırım'ı terlettiği belirtilirken, bazı kullanıcılar da Küçükkaya'nın sorularıyla Başbakan'ın 'Evet'i iyi bir şekilde anlattığı yorumunda bulundular. Ancak, programa damga vuran olay ise İsmail Küçükkaya'nın Başbakan'a yönettiği Ahmet Davutoğlu sorusu oldu.



İsmail Küçükkaya'dan Davutoğlı sorusu



Başbakan Yıldırım’ın Küçükkkaya’nın “AK Parti’nin seçilmiş genel başkanı istifa etti. Ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle yaptığını söyledi”, şeklindeki sorusuna verdiği cevap programa damga vurdu.



Canlı yayın teklifini reddetti



İsmail Küçükkaya programın sonunda Başbakan’a, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sık sık yaptığı “birlikte canlı yayına çıkalım” teklifini iletti. Yıldırım ise bu teklifi “Anayasa maddelerinin tartışılacak bir yanı yok. Bizim söylediğimiz belli… Konuşacak bir şey kalmadı. Herkes söyleyeceği şeyi zaten söyledi ve söylüyor” diye reddetti.



Başbakan Binali Yıldırım'ın İsmail Küçükkaya'nın Davutoğlu sorusuna verdiği yanıt!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin