İsmail Küçükkaya ve Metin Arolat ölümden döndü!

Küçükkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla 'ölümden döndükleri' açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Küçükkaya ve Metin Arolat ölümden döndü!

FOX sunucusu İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Küçükkaya, kişisel Twitter hesabından, "Bodrum'da büyük tehlike atlatıldı" derken, "İstanbul’a gitmek üzere yolcularını alan 18.40 Dicle isimli uçak tam havalanmak üzereydi ve hızını almışken bir helikopterin inişine denk geldi. Pilot ani refleksle uçağa son anda fren yaptırdı. Yolcular uçaktan indirilip salona alındı" diye yazdı.



Küçükkaya, uçaktan tahliye edilen yolcuların "Kule bunu nasıl fark edemez" diye tepki gösterdiğini de ifade ederken, "Yolcular, dikkati ve refleksi nedeniyle THY uçağının pilotuna teşekkür ediyorlar" diye belirtti.



İşte, İsmail Küçükkaya'nın o paylaşımları:




Bodrum’da büyük tehlike atlatıldı. İstanbul’a gitmek üzere yolcularını alan 18.40 Dicle isimli uçak tam havalanmak üzereydi ve hızını almışken bir helikopterin inişine denk geldi. Pilot ani refleksle uçağa son anda fren yaptırdı. Yolcular uçaktan indirilip salona alındı.


— Ismail Kucukkaya (@KucukkayaIsmail) August 13, 2019



Yolcular, havalanmak üzere hızını alan pist başındaki uçağın sın anda fren yapmaması halinde işte bu helikopterle çarpışma ihtimalinden bahsediyorlar. Dicle isimli uçaktan tahliye edilen yolcular ‘kule bunu nasıl farkedemez’ diye tepki gösteriyorlar. pic.twitter.com/rAwx5NzF7I


— Ismail Kucukkaya (@KucukkayaIsmail) August 13, 2019



Yolcular, dikkati ve refleksi nedeniyle THY uçağının pilotuna teşekkür ediyorlar.


— Ismail Kucukkaya (@KucukkayaIsmail) August 13, 2019



Dicle uçağı yolcularından Metin Arolat: ‘şuanda hepimiz kaptan pilot sayesinde hayattayız.’ pic.twitter.com/zYJjTrbvBO


— Ismail Kucukkaya (@KucukkayaIsmail) August 13, 2019



Uçağın motoru soğutulduktan sonra yolcular aynı uçakla 3 saatlik bir rötarın ardından Bodrum’dan İstanbul’a doğru uçacaklar. Yolcular uçaktalar. Geçmişler olsun.


— Ismail Kucukkaya (@KucukkayaIsmail) August 13, 2019


Metin Arolat da yaşananları paylaştı



Ünlü sanatçı Metin Arolat da, uçaktaki korku dolu anları sosyal medya hesabından anlattı. Arolat, uçağın ön tekerleklerini kaldırdıktan sonra bir helikopterle karşılaştığını ve pilotun freniyle kurtulduklarını açıkladı.



Arolat, "Galiba artık hayatımızı kaptanımız Hüdaverdi Atasoylu'nun bu refleksine borçluyuz" dedi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Sanırım bu uçaktaki tüm yolcular Kaptan Pilotumuz Hüdaverdi Atasoğlu sayesinde şu an hayattayız. Garip hisler içinde oluyormuş insan böyle anlarda.



METİN AROLAT (@metinarolat)'in paylaştığı bir gönderi (13 Ağu, 2019, 9:59öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin