İsimsizler sezon finalinde 'FETÖ' sürprizi!

Milliyet Cadde yazarı, İsimsizler setine girdi.

Google Haberlere Abone ol
İsimsizler sezon finalinde 'FETÖ' sürprizi!

Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, dizinin ilk sezonunu ve sezon finalini, sette konuştu.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET CADDE



SEZON FİNALİNDE FETÖ SÜRPRİZİ



İsimsizler’in setindeydik. Tam da 6.4 depremin olduğu zaman diliminde. Karavanda konuşuyorduk, Taner Ertürkler, Volkan Keskin ve Musab Ekici’yle. Sallanmaya başladık, rüzgara yorduk. Durmak bilmedi ve daha da şiddetlendi. O sırada dizinin sezon finali çekiliyordu, ufak tüyolar aldım.



Karikatürize değil



“Bizde kötü, karikatürize değil” diyordu yönetmen Emre Konuk. ‘Söz’deki Çolak’a göndermeydi bu cümle. Bir yerde doğru tespit. ‘Söz’deki Çolak, kendi başına bir karakter oldu. İlgi çekiyor ama, Konuk’un belirttiği üzere ‘karikatürize’ bir hali var. ‘İsimsizler’de Emel Dede (Berfin) en çok konuşulan karakter. Performansından çok memnun Konuk. “Senin sahnen geliyor, hazırlan dediğimde öyle bir havaya giriyor ki” diyor. “En nefret edilen, aynı zamanda da sevilen bir karakter olmayı başardı” diye ekliyor.



Önemli karakterleri öldürüyoruz



En somut örnek Doktor Elif’i canlandıran Algı Eke. Vali Fatih’le aralarındaki duygusal gidişat bitti. Edindiğim izlenim, her iki karakterin bir türlü buluşacak zeminde olmamaları. Biri hastanede, diğeri sürekli operasyonda. “Yeni Otto’lar da gelecek. Çünkü onların işlevi bu coğrafyada bitmiyor” diyor Konuk.



Asi bir kadın gelecek



Yeni bir ‘kadın’ karakter önümüzdeki sezon kadroya katılabilir. Fatih’e ayak uydurabilecek konumda biri. Daha asi bir kadın karakterden bahsettiler. Yani operasyonlara katılan, sert mizaçlı ve dediğim dedik bir isim. Mesela ‘

Survivor’dan olabilir mi seçim?



Son bölümde FETÖ sürprizi



‘İsimsizler’in sezon finalinde bir sürpriz var.Ekipten biri ‘FETÖ’cü çıkıyor ve içlerinden birini vuruyor. Peki kim bu ve kimi vuruyor? Onu da pazartesi akşamı izleyin.



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin