IŞİD dergisi yeni sayısında Türkiye'ye şok sözler!

IŞİD'in Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin ikinci sayısı internet üzerinden yayımlandı. Türkiye ve Erdoğan'a sert eleştiriler var.

Google Haberlere Abone ol
IŞİD dergisi yeni sayısında Türkiye'ye şok sözler!

IŞİD'in (Irak Şam İslam Devleti) Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin ikinci sayısı internet üzerinden yayımlandı.Dergide Suruç saldırısıyla ilgili herhangi bir açıklama veya yorum yer almadı. Derginin ilk sayısında Türkiye'ye yönelik açıktan bir eleştiri veya tehdit yer almıyordu. Yeni sayıda ise Türk hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert ifadelere yer verildi.



IŞİD dergisi yeni sayısında Türkiye'ye şok sözler!"TÜRKİYE DEVLETİ İSLAM DEVLETİNİ KARŞISINA ALMAK İSTİYOR"



Derginin önsözünde şu ifade yer aldı:



"(…) Son dönemde garip tavırlar sergileyerek İslam devletini karşısına almak isteyen Türkiye devletinin PKK'ya verdiği destek ve tavizlerle bölünmeye doğru yol aldığını da izah etmeye çalıştık." Dergide Türkiye'den "Tağuti rejim" olarak bahsediliyor. "Erdoğan'ın Kürt 'devleti" başlıklı yazıda "Erdoğan'ın bilerek veya bilmeyerek, direkt veya dolaylı olarak her gün bu ateist örgütü besleyip büyüttüğü" ifadesine yer veriliyor.



"ERDOĞAN, PKK'YI DESTEKLİYOR"



Yazıda şu ifadeler yer alıyor:



"Erdoğan beslemesi bu ateist çete sürekli olarak Tağut Erdoğan hükümetini, İslam devletine destek verdiğini iddia edip aslında kendilerine destek istemektedirler.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin