İrfan Değirmenci'nin yeni adresi neresi oldu?

Kanal D ile yolları ayrılan İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Değirmenci'nin yeni adresi neresi oldu?

Gazeteci İrfan Değirmenci'nin, 16 Nisan referandumunda 'Hayır' oyu vereceğini açıklamasının ardından, Kanal D ile yolları ayrılmıştı. İrfan Değirmenci'nin, BirGün Gazetesi ile anlaştığı açıklandı.



Haber sunucusu ve gazeteci İrfan Değirmenci, geçtiğimiz yıl Kanal D'de yayınlanan 'İrfan Değirmenci ile Günaydın' sunuculuğunu görevini üstlenirken, programda 16 Nisan referandumu için 'Hayır' oyu vereceğini açıklamıştı. İrfan Değirmenci'nin gerçekleştirdiği bu açıklamaların ardından Kanal D ile yolları ayrılmıştı. Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan ayrılan İrfan Değirmenci uzun bir süredir herhangi bir yerde çalışmıyordu. Ancak, İrfan Değirmenci'nin yeni dönemde nerede çalışmaya başlayacağı belli oldu.



İrfan Değirmenci'nin yeni adresi neresi oldu?



İrfan Değirmenci'nin BirGün'de çalışmaya başlayacağı duyuruldu. Bunu duyuran isim ise gazeteci Barış İnce oldu. Gazeteci Barış İnce'nin kişisel Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı duyuruya göre, İrfan Değirmenci'nin yeni dönemde yazılarıyla okuyucularının karşısına geçeceği sözleri kaydedildi. Gazeteci Barış İnce, İrfan Değirmenci'yi mentionlayarak ''Hoş geldin gazetemize'' şeklinde ifadelere yer verdi.



İrfan Değirmenci'nin yeni adresi neresi oldu? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin