İrem Derici, yeni aşkı Ataberk Özdene'yi sevgilisi Gökçe Yıldırım'dan mı ayırdı?

YouTuber Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici, yeni aşkı Ataberk Özdene'yi sevgilisi Gökçe Yıldırım'dan mı ayırdı?

Popçu İrem Derici konserlerde birlikte sahne aldığı dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başladı.



15 gündür birlikte olan sevgililer önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. City's AVM'de yemek yediler. Birlikte mağazaları gezdiler.



İrem Derici muhabirlerin ''Beyefendi yeni sevgiliniz mi?'' soruları karşısında güldü. Ancak cevap vermedi. Dansçı Ataberk de konuşmadı.



YouTube'da 444 bin takipçisi olan Gökçe Yıldırım ise paylaştığı makyaj videosunda İrem Derici hakkında magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Gökçe Yıldırım, eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini İrem Derici ile aldattığını bunu da kendi kişisel bilgisayarındaki video ve mesajlardan öğrendiğini söyledi.



"İREM İLİŞKİMİZİ BİTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI"



Ünlü YouTuber, son videosunda aldatılma hikayesini şu sözlerle anlattı:



"Bu zamana kadar susmanın her zaman en doğrusu olduğuna inananlardanım. Sosyal medya gördüğünüz haberlerin hepsi doğru. Bunu kimse inkar edemez. Bir ilişki varken yeni bir ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf başlattı, adımı o attı. Aylarca çok uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi. Sonuç olarak da amacına ulaştı.



İnsanlıktan utandığım ve gerçekten iğrenç şeyler görmek zorunda kaldım. Biten ayrılıktan dolayı Allah'ıma şükrediyorum. Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin (İrem Derici) oturumu açıktı. Her kadında bunu merak eder ve bakar sonuçta ortada bir ihanet var. Ben orada tüm yazışmaları, iğrenç videoları falan her şeyi gördüm ve olayı anladım."



"İREM, MESAJ ATARAK BENİMLE TANIŞMAK İSTEDİ"



YouTuber, aldatıldığını öğrenmeden önce İrem Derici'nin kendisine mesaj attığını anlattı:



"O kişi bana mesaj çekti. Mesajda aynen şu şekilde 'Canım, senin şu oynak bizi bir türlü tanıştırmadı biz bir araya gelelim bacım.' beni en çok etkileyen oydu. Şaka gibi ben utanırım. Kızın erkek arkadaşına yürüyorsun ve bir de mesaj atıyorsun."


Etiketler irem derici
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin