Irak'ta konser veren Koray Avcı Kürdistan bayrağını indirtti mi?

Şarkıcının, "Kürdistan bayrağının indirilmemesi durumunda konser vermeyeceğini söylediği" iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Irak'ta konser veren Koray Avcı Kürdistan bayrağını indirtti mi?

Şarkıcı Koray Avcı’nın Irak'ta Federe Kürdistan Bölgesi’nin Süleymaniye kentinde düzenlediği konserde "Kürdistan bayrağının indirilmemesi durumunda konser vermeyeceğini söylediği" iddia edildi.



Şarkıcı Koray Avcı’nın Federe Kürdistan Bölgesi’nin ikinci büyük kenti olan Süleymaniye’de Hewari Şar Parkı’nda verdiği konserde, "sahnenin üstünde bulunan Kürdistan bayrağının indirilmesini istediği ve indirilmediği takdirde konser vermeyeceğini söylediği" iddia edildi.



Yeni Yaşam'ın haberine göre Süleymaniye kaymakamı Awat Muhammed Kürdistan bayrağının indirilme iddialarının doğru olmadığını ileri sürdü.



'DOĞRUYSA SORUŞTURMA BAŞLATILIR'



Hewari Şar Parkı’nın müdürü Rêbîn Şeyh Cemil ise konuya ilişkin bir açıklama yapmayacağını söyledi. Süleymaniye Kültür Genel Müdürü Babekir Dıreyi de "Kürdistan bayrağının indirilmesi haberinin doğru olması durumunda, konseri düzenleyen şirket hakkında soruşturma başlatacaklarını" açıkladı.



Koray Avcı’nın bu isteği üzerine "konserin verildiği sahnenin üstünde asılı bulunan Kürdistan bayrağının indirildiği" öne sürdü. Koray Avcı’nın bu tavrı IKBY'de sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi bayrağının indirilmesini kınadı.



KORAY AVCI'DAN AÇIKLAMA



Koray Avcı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla olayı yalanladı.



Avcı'nın paylaşımı şöyle:





Irak'ta konser veren Koray Avcı Kürdistan bayrağını indirtti mi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin