IPG Mediabrands'ın, Media Teamwork ile işbirliği açıklandı!

Media Teamwork global BPN networkü ile işbirliğine giderek BPN Media Teamwork adını aldı.

Google Haberlere Abone ol
IPG Mediabrands'ın, Media Teamwork ile işbirliği açıklandı!

Interpublic Group (NYSE: IPG) ‘un medya yatırım ayağı olan IPG Mediabrands, Türkiye’nin 0 Türk sermayeli ilk medya planlama ajansı olan Media Teamwork ile  BPN olarak işbirliğine başladıklarını duyurdu. 



28 farklı ülkede 36 ofis ile faaliyet gösteren ve dünya genelinde 200’den fazla markaya medya planlama ve satın alma hizmeti sunan BPN, RECMA verilerine göre dünyanın en hızlı büyüyen medya ajansı. Yeni işbirliği anlaşmasına göre, BPN Media Teamwork bağımsız bir ajans olarak hizmet vermeye devam ederken, Türkiye’de BPN adının kullanımı ile global ajans tarafından geliştirilen birçok farklı metodoloji ve planlama araçlarının kullanım hakkına da sahip olacak.



Bu işbirliği ile BPN Media Teamwork, IPG Mediabrands tarafından geliştirilen programatik satın alma alanında Cadreon, sosyal medya ölçümlemesi alanında Socialight gibi kaynakların kullanım hakkını da elde edecek. Bune ek olarak, BPN Media Teamwork’ün lokal müşterileri, global olarak 28 ülkede faaliyet gösteren BPN ofisleri ile çalışabilecek ve global medya yatırımlarını daha verimli yönetebilecek. 



İşbirliği ile ilgili, IPG Mediabrands Batı ve Güney Avrupa Bölge Başkanı George Saliaris-Fasseas: ‘‘Dünya’nın en hızlı büyüyen global networkü BPN’in, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ajansı olan Media Teamwork ile işbirliğine gitmesinin tesadüf olmadığını düşünüyorum. BPN Media Teamwork ekibinin kalitesi ve BPN’in ‘Radical Common Sense’ olarak tanımladığımız üstün hizmet yaklaşımına entegrasyonları bizi oldukça heyecanlandırıyor.’ açıklamasında bulundu.

BPN Media Teamwork’ün Managing Partner’ı Katia Beren Taylan ise, ‘‘Dünyanın önde gelen networklerinden biri olan BPN ile başlatmış olduğumuz işbirliğinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği sayesinde, BPN’in dünya çapında başarısı kabul görmüş ‘Radical Common Sense’ yaklaşımını ve bu yaklaşımın uzantısı olan çok değerli birçok medya araç ve metodlarını müşterilerimizin hizmetine sunma ve kendilerine sağladığımız faydaları hem iç hem de faaliyette bulundukları global pazarlarda maksimize etme imkanı bulacağız.’ açıklamasını yaptı.



IPG Mediabrands Hakkında



IPG Mediabrands 2007 yılında Interpublic Group (NYSE:IPG) tarafından, global bazda medya ile alakalı tüm disiplinlerini yönetmek için kuruldu. Şu anda, Dünya çapında 37 Milyar$ bütçe yöneten IPG Mediabrands, 8.500’den fazla pazarlama iletişimcisini bünyesinde bulundurmakta ve 130’dan fazla ülkede hizmet vermektedir. 

Ürettiği entegre pazarlama stratejileri ile, müşterilerinin iş sonuçlarını maksimize etme konusunda uzmanlaşan IPG Mediabrands, automated buying, pay-for-performance ve dijital inovasyon gibi farklı çözümleri, networku bünyesindeki medya ajanslarına  (UM, Initiative, BPN, Orion Holdings, and ID Media) entegre etmektedir. Network bünyesinde ayrıca MAGNA GLOBAL, Mediabrands Audience Platform, 





Mediabrands Publishing, IPG Media Lab, Ensemble ve Identity gibi teknoloji yatırımları ve sektörün ilerlemesine yönelik yenilikçi açılımlar getiren özel hizmet ajansları da bulunmakta. 



BPN Hakkında



BPN, IPG Mediabrands global networkünün parçası olan tam hizmet bir medya planlama ve satın alma ajansıdır. Radical Common Sense olarak adlandırılan iş felsefesi ışığında BPN’in misyonu, müşterilerinin medya yatırımlarını proaktif bir biçimde yönetmek ve pazar koşullarına düzenli olarak adapte etmek suretiyle, tüm temas noktalarında hedef kitlelerin etkileşimini sağlamaktır. 28 ülkede 36 farklı ofis ile faaliyet gösteren ve 200’den fazla markaya hizmet sunan BPN, dünya çapında 1 milyar$ medya bütçesi yönetmektedir. BPN ile ilgili daha detaylı bilgilere www.bpnww.com adresinden ulaşabilir ya da @bpnworldwide hesabını takip edebilirsiniz.



Media Teamwork Hakkında



2006 yılında kurulan Media Teamwork Türkiye’nin ilk 0 Türk sermayeli medya planlama ajansıdır. Önemli yerli markaların yanı sıra birçok global markalara da hizmet veren ilk Türk sermayeli ajans olan Media Teamwork’ün misyonu, sektörde rutine binmiş fabrikasyon iş yapma mantığından uzaklaşıp tam anlamıyla ‘butik hizmet’ vermektir. Bu ‘butik hizmet’ anlayışı sayesinde değişime kolay adapte olan ve sektörde değişimi yönlendiren konumuna gelen Media Teamwork, günümüzün kaotik iletişim ortamında markalara iletişim dünyasına ışık tutan stratejiler kurup güçlenmelerini sağlamaktadır. Markaları tüketiciler ile en doğru, en etkili ve en hesaplı şekilde buluşturup aralarındaki köprüleri kurmayı ana görevi olarak benimseyen Media Teamwork, iletişim alanının dijital, sosyal ve mobil platformlarını da kapsayacak şekilde her kolunda konunun uzmanlarıyla ve en gelişmiş araçlarıyla tam hizmet sunmaktadır. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin