Hürriyet dünyasına 6 ödül birden!

Dünyanın en prestijli medya örgütlerinden biri olan INMA, Hürriyet dünyasını 6 ödüle layık gördü.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet dünyasına 6 ödül birden!

Bu yıl 85.’si düzenlenen International News Media Association (INMA) ödül töreni, New York’ta bulunan Times Square’deki Edison Ballroom’da gerçekleştirildi.



Ödül töreninde, Radikal'in '4 Saat' uygulaması dört dalda ödüle layık görülürken, Hürriyet de iki ödül aldı.



Tüm dünyadan gazete ve haber yayınları markalarının en iyi medya projeleri ile pazarlama çalışmalarını ödüllendiren törende, www.hurriyet.com.tr ‘Yeni Kitle Segmenti Oluşturmak için Bir Marka veya Ürün Lansmanı’ ve ‘Dijital Kullanıcıyı ve Etkileşimi Arttırmak için En İyi Fikir’ ödüllerinin sahibi oldu.



Hürriyet dünyasına 6 ödül birden!



#4SAAT KAMPANYASINA 4 ÖDÜL



Bugüne kadar, yerel ve global olmak üzere birçok arenada 30’a yakın ödül alan Radikal #4saat kampanyası ‘Best in Show’ seçildi. Kampanya, ‘En İyi Halkla İlişkiler ya da Toplum Hizmeti Kampanyası’, ‘Dijital Kullanıcıyı ve Etkileşimi Arttırmak için En İyi Fikir’ ve ‘ Sosyal Medyanın En İyi Kullanımı’ dalında da ödül aldı. Dünya medyasından önemli kuruluşların temsil edildiği törende ödülleri INMA Başkanı, New York Times CCO’su Yasmin Namini verdi. Hürriyet Dünyası’nın layık görüldüğü ödülleri Hürriyet Dijital Medya Grup Koordinatörü Bülent Mumay, Satış ve Stratejik Planlama Koordinatörü Ömer Özener aldı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin